Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό που έχασε τη ζωή του ο 23χρονος

Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό που έχασε τη ζωή του ο 23χρονος

15/07/2017 - 11:10
Επιμέλεια: Αντρέας Πολυκάρπου

O 23χρονος Ιωσήφ Παρασκευά από τη Λεμεσό είναι το νέο θύμα της ασφάλτου που έχασε χθες το βράδυ τη ζωή του στις 11:10 όταν το όχημα του συγκρούστηκε με άλλο αμάξι στο οποίο βρισκόταν 4μελής οικογένεια.

Το τροχαίο συνέβηκε στο δρόμο Επισκοπής – Ερήμης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος παρέκκλινε της πορείας του όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ο οποίος είχε ως συνεπιβάτες τη 35χρονη γυναίκα του και τα δύο παιδιά της ηλικίας 11 και 6 χρόνων.

          Από τη σύγκρουση όλοι οι επιβαίνοντες των 2 αυτοκινήτων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα.

Ο άτυχος  Παρασκευά αφού απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμια του αυτοκινήτου του με τη βοήθεια της Π.Υ. μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ οι επιβαίνοντες του δεύτερου αυτοκινήτου σε ιδιωτική κλινική.

 Ο 23χρονος, υπέκυψε στα τραύματά του γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα, ενώ οι 4 επιβαίνοντες του άλλου αυτοκινήτου κρατήθηκαν για νοσηλεία στην ιδιωτική κλινική, για προληπτικούς λόγους.

          Στον 35χρονο οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ στον άτυχο 23χρονο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, δεν είχε διενεργηθεί έλεγχος.

 

 


Close