«Αιωνία σου η μνήμη! Καλό Παράδεισο Joseph μας»!- Ποιος ήταν ο 23χρονος- θύμα της ασφάλτου (Φωτογραφία)

«Αιωνία σου η μνήμη! Καλό Παράδεισο Joseph μας»!- Ποιος ήταν ο 23χρονος- θύμα της ασφάλτου (Φωτογραφία)

15/07/2017 - 12:12
Επιμέλεια: Αντρέας Πολυκάρπου

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την ξαφνική απώλεια του νεαρού μέλους μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του».

«Αιωνία σου η μνήμη! Καλό Παράδεισο Joseph μας»!

Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησαν τον Ιωσήφ Παρασκευά, ο οποίος ήταν Πρόεδρος στη ΝΕΩΝ CHEF, η Eurotoques-Cyprus national culinary team στο Facebook τονίζοντας: «Μαύρη μέρα για την γαστρονομία του τόπου μας αφού έχασε ένα από τα μεγάλα ταλέντα της σε τροχαίο δυστύχημα. O αφήνει το στίγμα του στην ΝΕΩΝ CHEF αφού η συνεισφορά του υπήρξε σημαντική ως ένα από τα πρώτα μέλη και ως Πρόεδρος της».

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τους πρώτους 6 μήνες του 2017 στους δρόμυος της Λεμεσού. 

Το δέκατο θύμα της ασφάλτου στην Επαρχία Λεμεσού, για τ0 2017, ήταν ο Ιωσήφ Παρασκευά, 23 ετών, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο δρόμο Ερήμης- Επισκοπής  λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
 
Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, ο 23χρονος, που επέστρεφε από την εργασία του, αποτελεί το δέκατο θύμα στην Επαρχία Λεμεσού για το 2017 σε σύνολο οκτώ θανατηφόρων τροχαίων.

Οι συνθήκες του τροχαίου 

Αναφορικά με τις συνθήκες τρου τροχαίου, ο κ. Καφάς ανέφερε πως αυτές διερευνώνται, ωστόσο  ι εκ πρώτης όψεως φαίνεται να υπήρχε αυξημένη ταχύτητα από το όχημα του 23χρονου, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να πει αν ήταν υπερβολική ή όχι.
 
Δεν έχει επίσης διευκρινιστεί αν το θύμα έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ σημείωσε πως, όλα τα μέλη της 4μελούς οικογένεια που βρίσκονταν στο άλλο όχημα, έφεραν ζώνες ασφαλείας και γι αυτό δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.
 
 Ο 35χρονος οδηγός του άλλου οχήματος, συνέχισε, υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.


Close