Επιχείρηση: Ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων στην Κύπρο - Τι λέει στην OffsiteCy ο υπεύθυνος swinging parties (Eικόνες)

Επιχείρηση: Ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων στην Κύπρο - Τι λέει στην OffsiteCy ο υπεύθυνος swinging parties (Eικόνες)

10/08/2017 - 07:00
topika-sponsor-logo
Άντρη Θρασυβούλου

Στην κοινωνία της Κύπρου η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων γνωστή ως  swinging είναι καλά κρυμμένη πίσω από κλειστές πόρτες. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, κυρίως παντρεμένα ζευγάρια επιδίδονται σε ανταλλαγή συντρόφων μέσω διάφορων ιστοσελίδων ενώ ένα από τα πιο γνωστά σάιτ διοργανώνει πάρτι στα οποία συμμετέχουν αρκετοί Κύπριοι κάτω από άκρα μυστικότητα. 

H OffsiteCy προσέγγισε το συγκεκριμένο club επ' ονόματι ''Mystical Club''. Αν και ο υπεύθυνος δεν μας αποκάλυψε πόσοι Κύπριοι έχουν εγγραφεί στο συγκεκριμένο club λόγω όπως μας είπε ''προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων'', μας ανέφερε ότι όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος του club μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του και να συμπληρώσει ένα έντυπο συμμετοχής. «Το ότι είναι απλό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο γιατί είμαστε πολύ προσεκτικοί με το ποιους δεχόμαστε στο club».

Σε ερώτηση μας για το τι προσφέρεται ο ίδιος μας απαντά: «Προσφέρουμε την ευκαιρία επαφής ανθρώπων σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Τα περισσότερα από τα πάρτι μας απευθύνονται σε ζευγάρια και single γυναίκες μόνο. Επίσης έχουμε events στα οποία μπορούν να συμμετέχουν και ελεύθεροι άντρες».

Ωστόσο, ο υπεύθυνος του ''Mystical Club'' προσθέτει ότι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχει στο μυαλό του ένα μέλος είναι ότι υπάρχουν κανόνες και θα πρέπει να τους ακολουθεί.

Όπως εξηγεί ο υπεύθυνος, δεν υπάρχει όριο στις ερωτικές προτιμήσεις κάποιου μέλους σε πάρτι και όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν αρκεί να μην προσβάλλουν ή να ενοχλούν.

Φυσικά για να γίνει κάποιος μέλος και να συμμετέχει σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων θα πρέπει να πληρώσει την ανάλογη συνδρομή. Οι τιμές κυμαίνονται από 30 ευρώ μέχρι και 260 ευρώ ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει κάποιος. Συνήθως τα πάρτι πραγματοποιούνται σε πολυτελείς επαύλεις.

Τι γίνεται στο διαδίκτυο

Στο διαδίκτυο έχουν ξεφυτρώσει αρκετές ιστοσελίδες στις οποίες κάποιος μπορεί να εγγραφεί με ψευδώνυμο. Συνήθως οι συνδρομητές των εν λόγω ιστοσελίδων αναγράφουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και σώματός τους ενώ έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναρτήσουν φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία είναι προσβάσιμα μόνο στα υπόλοιπα μέλη. Στην περιγραφή ενός ζευγαριού αναφέρεται με ακρίβεια τι ακριβώς ζητά με στόχο να αποφεύγονται άσκοπες συζητήσεις ή οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις. 

«Κάποια ζευγάρια για να σε δεχθούν θέλουν να είσαι παντρεμένος. Κάνεις μια συζήτηση με μηνύματα και ανταλλάζεις τηλέφωνα. Στη συνέχεια, κανονίζεις μια συνάντηση γνωριμίας και εάν γίνει το κλικ προχωράς στο ψητό», μας λέει Κύπριος ο οποίος το έχει δοκιμάσει. 

Υπάρχουν ζευγάρια που συναντιούνται πέραν της μιας φοράς και δημιουργούν πιο «σταθερή» σχέση. Οι ιστοσελίδες  swinging έχουν αρκετά μέλη που διατηρούν ετήσια συνδρομή, ενώ υπάρχουν και ζευγάρια που εγγράφονται για μικρότερο χρονικό διάστημα διότι απλώς θέλουν να πειραματιστούν και στην πορεία αποφασίζουν ότι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν. 

Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον σας!

Close