(Εξέλιξη) Αυτός είναι ο καταζητούμενος για την γκαγκστερική ληστεία στην Παραμύθα (Φωτογραφία)

(Εξέλιξη) Αυτός είναι ο καταζητούμενος για την γκαγκστερική ληστεία στην Παραμύθα (Φωτογραφία)

12/08/2017 - 16:53
Γιώργος Μιχαηλίδης

Σε σπείρα διαρρηκτών εστιάζονται οι έρευνες της Αστυνομίας Λεμεσού για τη χθεσινή ληστεία σε οικία στο χωριό Παραμύθα όπου άγνωστοι έδεσαν και   φίμωσαν 75χρονο από τον οποίο άρπαξαν 100.000 ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ληστεία διαπράχθηκε στην Παραμύθα όταν ο 75χρονος επιστρέφοντας στο σπίτι του σήμερα το πρωί και αντίκρισε τριες κουκουλοφόρους οι οποίοι μόλις τον είδαν τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και το φίμωσαν. 

Όπως πληροφορείται η OffsiteCy εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου αλλοδαπού σε βάρος του οποίου ήδη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Επίσης, αναζητούνται άλλα δυο πρόσωπα τα οποία εικάζεται  ότι αποτελούν μέρος σπείρας που προβαίνουν σε διαρρήξεις.

Πρόκειται για τον KRISTEFORE MANGIASHVILI, από Γεωργία, ηλικίας 21 ετών την φωτογραφία του οποίου έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία.
 

Εξάλλου, εντοπίστηκε σε περιοχή του  χωριού Παραμύθα το κλοπιμαίο αυτοκίνητο της ληστείας  μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον Αστυνομικό Σταθμό Καλού Χωριού στο τηλέφωνο 25813800 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.


Close