Σκύλοι προκάλεσαν τροχαίο στο highway - Σε σοβαρή κατάσταση τρία άτομα

Σκύλοι προκάλεσαν τροχαίο στο highway - Σε σοβαρή κατάσταση τρία άτομα

13/08/2017 - 09:57
Σφοδρή η σύγκρουση που ακολούθησε

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, εξαιτίας σκυλιών που βρίσκονταν μέσα στον αυτοκινητόδρομο. Αρχικά, οδηγός ταξί προσπάθησε να τα αποφύγει, προσκρούοντας στο κιγκλίδωμα, ενώ στην συνέχεια, άλλος οδηγός συγκρούστηκε βίαια πάνω στο ακινητοποιημένο ταξί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 2 τα ξημερώματα όταν ενώ οδηγούσε προς τη Λεμεσό, 39χρονος οδηγός ταξί, στην προσπάθεια του να αποφύγει σκυλιά που βρίσκονταν στο δρόμο προσέκρουσε στο σιδερένιο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, που χωρίζει τις λωρίδες του αυτοκινητόδρομου.

Το ταξί ακινητοποιήθηκε εντός του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα οδηγός αυτοκινήτου ενοικιάσεως, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα το ακινητοποιημένο ταξί, προσέκρουσε βίαια σ’ αυτό. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν τόσο ο οδηγός ταξί, όσο και οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ενοικιάσεως, από τη Ρουμανία.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας τους αν και σοβαρή, κρίνεται εκτός κινδύνου. Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της τροχαίας, λόγω του τροχαίου έκλεισε για δύο και πλέον ώρες ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού και η τροχαία κίνηση διοχετευόταν από τον παλαιό δρόμο.

Πηγή: 
ΚΥΠΕ

Close