Σύγκρουση σκαφών στην Αγία Νάπα - Σοβαρά τραυματισμένη 25χρονη

Σύγκρουση σκαφών στην Αγία Νάπα - Σοβαρά τραυματισμένη 25χρονη

13/08/2017 - 16:37
Μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Γιάννος Λύτρας

Σύγκρουση σκαφών σημειώθηκε γύρω στις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής, στην θαλάσσια περιοχή του Κόννου, στα σύνορα της Αγίας Νάπας με τον Πρωταρά. Από την σύγκρουση, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο τρεις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σκάφος που ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεως σκαφών για θαλάσσια σπορ, ρυμουλκούσε φουσκωτό, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις γυναίκες: μια 25χρονη, μια 22χρονη και μια 18χρονη.

Υπό συνθήκες που διερευνώνται, διερχόμενο σκάφος συγκρούστηκε με το φουσκωτό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 25χρονη Αγγλοκύπρια, μόνιμη κάτοικος Βρετανίας. Όπως μας αναφέρθηκε, φέρει σοβαρό τραύμα στο πόδι και πιθανολογείται ότι υπέστη ακρωτηριασμό. Επίσης, φέρει και τραύματα στο υπόλοιπο σώμα.

Η 22χρονη και η 18χρονη τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

Και οι τρεις διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ωστόσο η 25χρονη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Σύμφωνα με τον γιατρό, η κατάστασή της είναι εκτός κινδύνου.

Άρχισαν ανακρίσεις

Στο σημείο του ατυχήματος, έσπευσαν μέλη του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας, λόγω αρμοδιότητας, καθώς και η Λιμενική Αστυνομία.

Οι οδηγοί των δύο σκαφών οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, για ανάκριση, σχετικά με τα αίτια του θαλάσσιου ατυχήματος.


Close