Η ομάδα της Pegasus μας εκπροσωπεί στο διαγωνισμό F1 της Μαλαισίας (βιντεο)

Η ομάδα της Pegasus μας εκπροσωπεί στο διαγωνισμό F1 της Μαλαισίας (βιντεο)

13/09/2017 - 15:39
Τα μέλη της Pegasus μιλούν στο φακό του Impossible Works για το μεγάλο ταξίδι στη Μαλαισία
Επιμέλεια: Τάσος Αναστάση

Για την Μαλαισία αναχωρεί η ομάδα Pegasus και το F1 in Schools, ο οποίος  είναι ο μόνος παγκόσμιος διαγωνισμός στον οποίο ομάδες μαθητών ηλικίας 9 έως 19 ετών σχεδιάζουν, αναλύουν, κατασκευάζουν, δοκιμάζουν και στη συνέχεια ανταγωνίζονται μικρά μοντέλα αυτοκινήτων F1. Λίγες μέρες πριν το μεγάλο ταξίδι μίλησαν στο φακό της Impossible Works μιλώντας γι τον διαγωνισμό, τις δυσκολίες και την βοήθεια που είχαν στο μέχρι τώρα ταξίδι τους.

Στην Κύπρο των μεγάλων υποσχέσεων και των μεγαλεπήβολων σχεδίων, μια ομάδα 7 μαθητών του English School κέρδισε την πρώτη θέση στον παγκύπριο διαγωνισμό F1 in Schools.

Η ομάδα Pegasus αναζητούσε κονδύλι ύψους 35.000 ευρώ προκειμένου να ταξιδέψει στη Μαλαισία. Το κονδύλι ευτυχώς βρέθηκε με αποτέλεσμα να ταξιδέψει η ομάδα στη Μαλαισία.

Ο διαγωνισμός F1 in Schools, έχει χαρακτηριστεί ως ο δυσκολότερος μαθητικός διαγωνισμός καθώς συνδυάζει δεξιότητες από όλους τους τομείς, ενώ για αυτόν ακριβός τον λόγο η ομάδες αποτελούνται από μαθητές με διαφορετικό υπόβαθρο και ικανότητες. Οι ομάδες δεν κρίνονται μόνο στην μηχανολογία αλλά και στους τομείς της πληροφορικής του μάρκετινγκ, της επιχειρηματικότητας, της γραφιστικής, της παρουσίασης και της ομαδικότητας. Ως εκ τούτου, ο διαγωνισμός αυτός συγκεντρώνει, προωθεί και επιβραβεύει όλα όσα θα πρέπει να επιθυμούμε και να επιδιώκουμε.

Λούης Φειδία – Αρχηγός Ομάδας
Έρικα Χριστοφή – Διαχειρίστρια πόρων
Τώνια Κωνσταντίνου – σχεδιάστρια γραφικών
Μαριάννα Τάκη – Υπεύθυνη Μάρκετινγκ
Άγγελος Νικολόπουλος – Τεχνικός Μηχανολόγος
Φοίβος Σαμουήλ – Σχεδιαστής Μηχανολόγος
Κορνίλιος Κυριακίδης – Βοηθητικό Μέλος


Close