Δεκασμός υπαλλήλου ΥΠΕΣ: Τον «τελειώνουν» από το Τμ. Τ/κ περιουσιών

Δεκασμός υπαλλήλου ΥΠΕΣ: Τον «τελειώνουν» από το Τμ. Τ/κ περιουσιών

07/12/2017 - 11:33
topika-sponsor-logo
Επιστολή στην ΕΔΥ
Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του υπαλλήλου του Υπουργείου Εσωτερικών ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για κατάχρηση εξουσίας και δεκασμό από δημόσιο υπάλληλο την Τρίτη στην Πάφο. Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του Υπουργείου Εσωτερικών τροχοδρόμησε τη διαδικασία πειθαρχικής έρευνας και απομάκρυνσης από τη θέση του, αφού ήδη έφυγε επιστολή στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας.

Ο υπάλληλος μαζί με άλλα δυο πρόσωπα τελεί από χθες υπό διήμερη κράτηση και το διάταγμα ολοκληρώνεται την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017. Στην κατάθεσή του ανέφερε ότι δεν χρηματίστηκε και ότι απλά μεσολάβησε για να βοηθήσει στην εξασφάλιση διαβατηρίου από Ουκρανή.
 

Γιατί συνδέεται με Τ/κ περιουσίες
Στην Αστυνομία υπάρχει καταγγελία, αλλά όχι γραπτές καταθέσεις από τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος για εμπλοκή του σε υποθέσεις  Τ/κ περιουσιών. Ο εν λόγω υπάλληλος υπηρετεί στο Τμήμα Τουρκοκυπριακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών και αναμένεται ενόψει ερευνών να απομακρυνθεί από το πόστο του.

Με βάση την καταγγελία ένα πρόσωπο, μόνιμος κάτοικος Πάφου κατήγγειλε ότι πλήρωσε το ποσό των 1.900 ευρώ σε τρία πρόσωπα, δύο από την Πάφο και έναν από τη Λευκωσία, για την έκδοση Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα πρόσωπο, μόνιμος κάτοικος Πάφου κατήγγειλε ότι πλήρωσε το ποσό των 1.900 ευρώ σε τρία πρόσωπα, δύο από την Πάφο και έναν από τη Λευκωσία, για την έκδοση κυπριακού διαβατηρίου στην αλλοδαπή σύζυγο του.

Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον σας!

Close