Ξανά χειμωνιάτικο φόντο – Χιόνια και βροχές το Σ/Κ

Ξανά χειμωνιάτικο φόντο – Χιόνια και βροχές το Σ/Κ

Ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή, απόψε και αύριο, με συνέπεια να επανέλθει το χειμωνιάτικο σκηνικό

 

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά από νωρίς το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να χιονίσει. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.  

Την Κυριακή θα υπάρχουν διαστήματα με ηλιοφάνεια και περίοδοι με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσουν χιόνια. Τη νύκτα αναμένεται αισθητή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

 

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Την Τρίτη θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

10