Δεν δέχθηκε τα χρήματα ο άνθρωπος που βρήκε τον Ά. Σοφοκλέους

Δεν δέχθηκε τα χρήματα ο άνθρωπος που βρήκε τον Ά. Σοφοκλέους
Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του

Μετά από περιπλάνηση τριών ημερών και στιγμές αγωνίας για την οικογένειά του εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικό εκτός καθήκοντος ο Αδάμος Σοφοκλέους 55 ετών από τη Λεμεσό.

Ο αστυνομικός που έπραξε το καθήκον του αρνήθηκε να παραλάβει την αμοιβή που πρόσφερε η οικογένεια σε όποιον τον εντοπίσει.  Ο γιος του Φώτης Βασιλείου έκρινε σκόπιμο να ευχαριστήσει τον αστυνομικό για την πράξη του καθώς και όσους κινητοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες.

Όπως έγραψε ο ανακουφισμένος μετά τις τελευταίες εξελίξεις Φ. Βασιλείου

«Το θεωρώ χρέος μου να σας ευχαριστήσω όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά για τη ανεύρεση του πατέρα μου. Βρέθηκε σώος και αβλαβής στο περίπτερο του Κυρίου Γεωργίου Νεοφύτου στη λεωφόρο Μακαριου 118 στον Ύψωνα. Ο Κύριος Γιώργος τον ακινητοποίησε και μας πήρε τηλέφωνο». 

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, «μετά από ομιλία μαζι του, αρνήθηκε να παραλάβει τη αμοιβή η οποία προσφέρθηκε! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους ενεπλάκησαν στη ανεύρεση, την αστυνομία, τα κανάλια, τη ομάδα Καταδρομών, τα παιθκιά πάνω στις Μοτόρες, τον οργανισμό διάσωσης «Μεγάλη Καρδιά», την Πολιτική Άμυνα, την ομάδα διάσωσης του κ. Σταύρου Βασιλειάδη, την ομάδα του Ιδρύματος Αγ.Ιωάννη στο Κολόσσι, αλλά πάνω απ'όλα όλους εσάς που κινητοποιηθήκατε κατά εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες τόσο μέσα από το Facebook με προσωπικά μηνύματα και κοινοποιήσεις, και πολλή συμπαράσταση (συγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε ολους), όσο και στους δρόμους. 

Κάποιοι έχουν ξεκινήσει από άλλες πόλεις και επαρχίες προς Λεμεσό για να βοηθήσουν στη επιχείρηση ανεύρεσης κάτι που με συγκινεί ιδιαίτερα Μπράβο σε όλους»! 

Φώτης Βασιλείου

10