Η Λετονή, το μυστήριο στο φόνο Λεωνίδη και το ροζ βίντεο

Η Λετονή, το μυστήριο στο φόνο Λεωνίδη και το ροζ βίντεο

Γυναίκα «μυστήριο» είναι η 32χρονη Λετονή που συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία του 47χρονου ομογενή Έρνεστ Λεωνίδη σε ταβέρνα στη Λεμεσό. Η ύποπτη που προφυλακίστηκε για περίοδο οκτώ ημερών την Τρίτη από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού φέρεται να είχε πολλές διασυνδέσεις με υποθέσεις και πρόσωπα κλειδιά που απασχολούν την Αστυνομία.

Σε πρώτο στάδιο η ανακριτική ομάδα θα προσπαθήσει να ξεβγάλει την ύποπτη σε σχέση με την υπόθεση ροζ βίντεο που αποκαλύπτεται ότι συνδέεται με Ρώσο επιχειρηματία για τρελά λεφτά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 32χρονη ενοικίασε διαμέρισμα σε Ρώσο επιχειρηματία διαμέρισμα το οποίο αποτέλεσε την ερωτική του φωλιά. Ο Ρώσος φέρεται να είχε ερωτικά ραντεβού στο διαμέρισμα της Λετονής. Την ίδια ώρα όμως φαίνεται ότι ο Ρώσος δέχθηκε απειλές ότι θα κυκλοφορούσε ροζ βίντεο  ζητώντας 200.000 ευρώ. 

Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από τον ίδιο τον Ρώσο.

Την 32χρονη φέρεται να ενέπλεξαν στην υπόθεση οι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση, ισχυριζόμενοι ότι η Λετονή είχε «κρυφό» ρόλο στην υπόθεση, αφού ήταν το πρόσωπο που παρέλαβε το αυτοκίνητο από τη σκηνή του εγκλήματος. Η Λετονή δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία και δεν παραδέχεται την εμπλοκή της.

Για την υπόθεση καταζητείται 28χρονος ομογενής από τη Γεωργία μετά από μαρτυρία συλληφθέντα. 

10