Εξελίξεις – Δυο νέα εντάλματα για τo φόνο Λεωνίδη(pics)

Εξελίξεις – Δυο νέα εντάλματα για τo φόνο Λεωνίδη(pics)

Εξελίξεις στην υπόθεση  δολοφονίας του Έρνεστ Λεωνίδη που διαπράχθηκε τον περασμένο μήνα έξω από εστιατόριο στη Γερμασόγεια.  Η Αστυνομία Λεμεσού προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Μαρτίου 2018  στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης άλλων δυο υπόπτων για την υπόθεση.

Οι δυο καταζητούμενοι που είναι Γεωργιανοί φέρονται να είχαν σημαντικό ρόλο στη δολοφονία του Λεωνίδη.

Ο εντοπισμός των στοιχείων τους έγινε κατορθωτός στο πλαίσιο ερευνών που έγιναν από την Αστυνομία αφού η υπόθεση έλαβε διεθνείς διαστάσεις, ενώ ζητήθηκε η βοήθεια από τις Αρχές των Γαλλίας, Γεωργίας και Ουκρανίας.

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του LASHA OKMELASHVILI, 33 ετών, από τη Γεωργία (φωτογραφία αρ. 1) και του ALEKSI GAMBARASHVILI, 29 ετών, επίσης από τη Γεωργία (φωτογραφία αρ. 2), εναντίον των οποίων εκδόθηκαν σήμερα δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 8 Φεβρουαρίου 2018, με θύμα τον Έρνεστ Λεωνίδη.
 
Για την ίδια υπόθεση συνεχίζουν να καταζητούνται άλλα πέντε πρόσωπα. Πρόκειται για τους:
PIRUZ KAVLEASHΙVILI, ή PIRUZI MURESAN 31 ετών από τη Γεωργία (φωτογραφία αρ. 3)
 
SERGO ASLANISHVILI,  28 ετών, από τη Γεωργία (φωτογραφία αρ. 4)
LERIK MURADOV, 29 ετών, από τη Ρωσία (φωτογραφία αρ. 5)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, 57 ετών, από τη Γεωργία (φωτογραφία αρ. 6)
DIMOKRITOS MAGDALIANOV, 48 ετών, από τη Γεωργία (φωτογραφία αρ. 7)
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460
10