Κύπριος φωτογράφος,Master Photographer σε διεθνή διαγωνισμό(pics)

Κύπριος φωτογράφος,Master Photographer σε διεθνή διαγωνισμό(pics)

Ο πρώτος Κύπριος φωτογράφος που απέσπασε το χρυσό βραβείο «Master Photographer» στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας WPPI, που γίνεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ είναι ο Ανδρέας Εύζωνας από την Πάφο.

''Δουλεύουμε με αγάπη δίνοντας στη δουλειά μας τη δική μας πνοή, δίνοντας ένα κομμάτι του εαυτού μας. Και αυτό φάνηκε, αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε όχι μόνο από τους πελάτες και τους φίλους μας αλλά και από άλλα πιο έμπειρα μάτια, δίνοντάς μας έτσι την ώθηση και το κουράγιο για να γινόμαστε καλύτεροι και να στοχεύουμε στην κορυφή, χωρίς να κοιτάμε πίσω. Και η κορυφή αυτή τη φορά ονομάζεται Χρυσό Βραβείο, μαζί με τον τίτλο Master Photographer στο Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας WPPI που γίνεται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες! Ο τίτλος αυτός που πρώτη φορά απονέμεται σε Κύπριο φωτογράφο μας κάνει περήφανους και μας γεμίζει συγκίνηση, ικανοποίηση αλλά και ευγνωμοσύνη για όσους συνέβαλαν στην τεράστια αυτή επιτυχία'', αναφέρεται σε ανακοίνωση.

''Τελικά όταν κάποιος εργάζεται με ήθος και ευσυνειδησία, με όρεξη και πάθος, αγόγγυστα και με επαγγελματισμό έρχεται η στιγμή που αμείβεται για τη δουλειά του και αναγνωρίζεται η αξία του. 

Στον πρόσφατο παγκόσμιο διαγωνισμό του WPPI που διεξάγεται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, πήραμε δύο ακόμα διακρίσεις. Και όλα αυτά χάρη σε σας που μας εμπνέετε και μας δίνετε δύναμη και κουράγιο με την υποστήριξή σας''.

Η βράβευση για τον φωτογράφο δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός.

''Υπήρξε όμως η απόδειξη ότι και κάποιος άλλος είδε αυτό που ήθελες να δείξεις. Ότι αυτό που ήθελες να προβάλεις μέσα από τη δουλειά σου φάνηκε, εκτιμήθηκε και ξεχώρισε. Αποτελεί όμως και ύψιστη τιμή για ένα φωτογράφο από μια μικρή πόλη, όπως η Πάφος, από μια μικρή χώρα που μόλις μετά βίας φαίνεται στον χάρτη, να βραβευτεί στην Αμερική! Να του δοθεί σε ένα μεγάλο διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχουν επαγγελματίες φωτογράφοι από όλο τον κόσμο, ο τίτλος του Master Photographer! Με μεγάλη συγκίνηση δεχτήκαμε τον τίτλο αυτό στον ετήσιο διαγωνισμό που γίνεται στο Λας Βέγκας και θελήσαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας. Υποσχόμαστε δε, ότι αυτός θα είναι η αρχή για πολλούς άλλους που θα ακολουθήσουν. Γιατί έχουμε με το μέρος μας εσάς, εσάς που μας στηρίζετε, μας ενθαρρύνετε και μας εμπνέετε με την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας'', τονίζει ο φωτογράφος.

 

10