Προκήρυξη για αγορά υπηρεσιών για τα Ολοήμερα Σχολεία

Προκήρυξη για αγορά υπηρεσιών για τα Ολοήμερα Σχολεία

16/04/2018 - 14:02
topika-sponsor-logo
Εν μέσω... αναταραχής το Υπουργείο Παιδείας προκήρυξε την αγορά Υπυηρεσίών για τα Ολοήμερα Σχολεία με τους υφιστάμενους όρους

Οι εκπαιδευτικοί τον Ολοήμερων απεργούν την Τρίτη, το Υπουργείο καλεί σε διάλογο αλλά ταυτόχρονα προκήρυξη και την αγορά υπηρεσιών για την επόμενη χρονιά, με τους υφιστάμενους όρους φυσικά για τους οποίους διαμαρτύρονται οι εκπαιδευτικοί. Γι' αυτο ακριβώς και ήδη υπάρχουν αντιδράσεις, για τη χρονική στιγμή δηλαδή που επέλεξε το Υπουργείο να προκηρύξει τις θέσεις. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που είχαμε από το Υπ. Παιδείας, η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν έχει κάποια σχέση με την απεργία. Ήδη δόθηκε αρκετός χρόνος για διάλογο όπως υποστηρίζεται.

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) λοιπόν διενεργεί Διαγωνισμό Αγοράς Υπηρεσιών από Εκπαιδευτικούς Δημοτικής, Ειδικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης για διδασκαλία στα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία (ΠΟΣ). Οι αδιόριστοι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://eforms.moec.gov.cy/oloimeropos το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου 2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Οδηγίες για τον τρόπο υποβολής της αίτησης, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και άλλα στοιχεία που αφορούν στον Διαγωνισμό, περιλαμβάνονται στα Έγγραφα Διαγωνισμού που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΥΠΠ στην ηλεκτρονική διεύθυνση:http://enimerosi.moec.gov.cy/e/apos.

Σε κάθε Επαρχιακό Γραφείο θα υπάρχει, σε ελεγχόμενο χώρο, κουτί προσφορών, μέσα στο οποίο οι προσφοροδότες εκπαιδευτικοί θα τοποθετούν κλειστές σε φάκελο τις προσφορές τους, τις εργάσιμες μέρες, από 16/4/2018 μέχρι 30/4/2018 από 07:30–15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να απευθύνονται στο Γραφείο Ολοήμερων Σχολείων του ΥΠΠ, μέσω τηλεφώνου, στους αριθμούς 22800795/ 22809543 ή μέσω τηλεομοιότυπου (φαξ), στον αριθμό 22512783 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Δείτε εδώ την προκήρυξη

ΕΔΩ όλα τα έγγραφα και η ηλεκτρονική αίτηση

 

 

Διαβάστε εδώ: Η σημασία της αποταμίευσης - επένδυσης για τον οικονομικό προγραμματισμό

Close