Θάνατος 10χρονου: Ο ένας γιατρός τα ρίχνει στον άλλο

Θάνατος 10χρονου: Ο ένας γιατρός τα ρίχνει στον άλλο

Θάνατος 10χρονου: Ο ένας γιατρός τα ρίχνει στον άλλο

Ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο για την τραγωδία που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή και τον θάνατο του 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή  από το Αλεθρικό. Στις καταθέσεις τους οι δυο γιατροί  ο 37 χρονος  που υπηρετεί στο Νοσοκομείο Λάρνακας και ο 63χρονος διευθυντής του Τμήματος φαίνεται να δίνουν τη δική τους εκδοχή.

0 63χρονος φέρεται ανακρινόμενος να αναφέρει ότι την ευθύνη για την απόφαση που ελήφθη σε σχέση με το εξιτήριο που δόθηκε στον ανήλικο έλαβε ο 37χρονος γιατρός. Αντίθετα, ο 37χρονος αναφέρει ότι εξέτασε τον 10χρονο μαζί με τον διευθυντή του.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις και αναμένεται μέχρι την Τετάρτη – την Πέμπτη ολοκληρώνεται το διάταγμα κράτησης των υπόπτων να αποφασιστεί ο περαιτέρω χειρισμός της υπόθεσης. 

Οι δυο γιατροί που εξέτασαν τον 10χρονο κατά την πρώτη του επίσκεψη στο νοσοκομείο, δεν διαπίστωσαν εξωτερική αιμορραγία ή θλαστικό τραύμα.  

 

Ο 10χρονος υποβλήθηκε σε ακτινογραφική εξέταση κρανίου, έπειτα από κοινή απόφαση των δύο γιατρών, ωστόσο η  ακτινογραφία εξετάστηκε από τους ίδιους και όχι από τον ακτινολόγο.

Home