Τι προκάλεσε την πυρκαγιά στο διαμέρισμα της άτυχης 37χρονης

Τι προκάλεσε την πυρκαγιά στο διαμέρισμα της άτυχης 37χρονης
Το μυστήριο για το τι προκάλεσε την πυρκαγιά στο ισόγειο διαμέρισμα της 37χρονης Βρετανίδας Natasha Sarah Gadd, η οποία εντοπίστηκε χθες νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος της στη περιοχή Κάππαρη, στο Παραλίμνι λύνει η Πυροσβεστική.
 
Σύμφω να με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στον ενιαίο χώρο του διαμερίσματος «υπήρχε ηλεκτρική μαγειρική συσκευή (μάτια) πάνω στα οποία υπήρχαν άλλες ηλεκτρικές συσκευές, όπως βραστήρας νερού και γκριλιέρα».
 
Πρόσθεσε ότι φαίνεται πως τέθηκε σε λειτουργία ένα από τα ηλεκτρικά μάτια με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί πυρκαγιά στις άλλες ηλεκτρικές συσκευές που ήταν πάνω στα μάτια, η πυρκαγιά να επεκταθεί στον αποσμητήρα και σε άλλα πλαστικά  και δημιουργήθηκε ο πυκνός μαύρος καπνός με τον οποίο γέμισε το ισόγειο διαμέρισμα.
 
Εξάλλου, όπως έγραψε η Offsite  από τις τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να διαφανεί η αιτία θανάτου της Natasha Sarah Gadd, 37 χρόνων, από τη Βρετανία.  
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της 37χρονης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για τοξικολογικές εξετάσεις, που θα καταδείξουν και τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.
 

10