Διερευνούν ανθρωποκτονία μετά το θάνατο 18χρονου λόγω ναρκωτικών

Διερευνούν ανθρωποκτονία μετά το θάνατο 18χρονου λόγω ναρκωτικών

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 18χρονου που άφησε την Πέμπτη την τελευταία του πνοή ενώ νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θρραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Η Αστυνομία Λεμεσού διερευνά πλέον και υπόθεση ανθρωποκτονίας, ενώ συνεχίζει η ΥΚΑΝ τις έρευνές της για παράνομη κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ήδη τρία πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται 28χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και  39χρονος Σύρος διαχειριστής όπου βρέθηκε ο 18χρονος. 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υποδιοικητής της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης, ο άτυχος 18χρονος εξέπνευσε λίγο μετά το μεσημέρι, μια εξέλιξη που αναμένεται να προσθέσει και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας στα αδικήματα που διερευνώνται και για τα οποία τελούν υπό κράτηση τρεις Σύροι. Πρόκειται για τον 39χρονο διαχειριστή καφετέριας στο Τραχώνι, από όπου φέρεται να αγόρασε τα ναρκωτικά ο 18χρονος, καθώς και δυο ομοεθνείς του, 25 και 28 ετών, ένας εκ των οποίων φέρεται ως ο προμηθευτής της ναρκωτικής ουσίας MDMA (τύπου έκσταση).

Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω νεαρός βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στις 10/06 το βράδυ γύρω στις 23:00 έξω από υποστατικό στη Λεμεσό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε κάνει χρήση ναρκωτικών .

 

 

10