Υπάλληλος ξενοδοχείου πλέον… ο Σάββας Βέργας (Φώτο)

Υπάλληλος ξενοδοχείου πλέον… ο Σάββας Βέργας (Φώτο)

10/08/2018 - 12:49
topika-sponsor-logo
Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Εργαζόμενος είναι πλέον… ο κατάδικος τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας. Εδώ και λίγο διάστημα από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα εγκαταλείπει το σωφρονιστικό ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα και πιάνει δουλειά σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας και μόλις σχολάσει επιστρέφει στις Φυλακές.

Ο κατάδικος εργάζεται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ξενοδοχείου και τα Σαββατοκύριακα επισκέπτεται το σπίτι του στην Πάφο, ενώ το ίδιο θα γίνει και στις 15 Αυγούστου 2018. Ο Σάββας Βέργας αφού εξέτισε την ποινή του στην Κλειστή και Ανοιχτή Φυλακή πλέον εντάχθηκε στο Κέντρο Εξωιδρυματικής Απασχόλησης και μπορεί να εργάζεται.

Ο Σάββας Βέργας καταδικάστηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2015 σε ποινή εξαετούς φυλάκισης για τα εξής αδικήματα: Tης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, δεκασμού δημόσιου λειτουργού και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες για την υπόθεση του σκανδάλου στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου.

O Bέργας πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μαζί με τον Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

 

Διαβάστε εδώ: Η σημασία της αποταμίευσης - επένδυσης για τον οικονομικό προγραμματισμό

Close