Προειδοποιεί με μέτρα τους εκπαιδευτικούς η κυβέρνηση

Προειδοποιεί με μέτρα τους εκπαιδευτικούς η κυβέρνηση
Δεν πρόκειται να υπάρξει νέα πρόταση τονίζει ο Πρόδρομος Προδρόμου

 

Προειδοποιεί με μέτρα η Κυβέρνηση τους εκπαιδευτικούς σε περίπτωση που υπάρξει άρνηση εκτέλεσης καθηκόντων από πλευράς των διευθυντών των σχολείων, όπως σημείωσε σε σημερινές του δηλώσεις ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Μάλιστα ανάφερε ότι σε περίπτωση απόρριψης των προτάσεων της Κυβέρνησης , δεν πρόκειται να υπάρξει νέα πρόταση.

Η απάντηση αυτή του κύριου Προδρόμου έρχεται ως απάντηση στα μέτρα που εξήγγειλε η ΟΕΛΜΕΚ και η ΟΛΤΕΚ, οι οποίες καλούν τους διευθυντές να μην παραστούν στην καθιερωμένη συνάντηση πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου έγιναν μετά τη συνάντηση του Πρόεδροςυ της Δημοκρατίας με εκπροσώπους των οργανωμένων γονέων, τους οποίους ενημέρωσε για τη χθεσινή σύσκεψη με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις και για τις προτάσεις στις οποίες κατέληξαν από κοινού με τους εκπροσώπους των οργανώσεων.

Οι γονείς εξέφρασαν την έγνοια τους για το δημόσιο σχολείο, αλλά και  την αποφασιστικότητα τους να υπερασπιστούν και να συνεργαστούν για αλλαγές που χρειάζονται, απαιτώντας να γίνουν ποιοτικές αναβαθμίσεις στο δημόσιο σχολείο.

Παράλληλα επανέλαβαν ότι αναμένουν και τον εξορθολογισμό προς όφελος του δημόσιου σχολείου και ότι θέλουν να δουν να προχωρούν τα προγράμματα και οι δράσεις που συζητήθηκαν σε όλο αυτό το διάστημα, είτε πρόκειται για την ασφάλεια και υγεία στα σχολεία είτε για υλικοτεχνικές υποδομές είτε και για άλλα παρόμοια προγράμματα.

 

 

10