Αντεπίθεση από εκπαιδευτικούς - Μόλις άνοιξαν,κλείνουν τα σχολεία

Αντεπίθεση από εκπαιδευτικούς - Μόλις άνοιξαν,κλείνουν τα σχολεία

Μετωπική και ολική είναι πλέον η σύγκρουση των εκπαιδευτικών οργανώσεων με την Κυβέρνηση μετά την απόρριψη των τελευταίων εισηγήσεων. 

Πλέον όλα δείχνουν ότι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις προχωρούν σε απεργιακά μέτρα τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν μετά την αποψινή κοινή τους συνεδρία στις 5. Τα σχολεία λοιπόν πριν καν ανοίξουν καλά καλά... κλείνουν.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, είπε ψες ότι «Η θέση που προτείνει η ΠΟΕΔ, χωρίς συνυπογραφή των άλλων απορρίπτεται».

Σε περαιτέρω ερώτηση για το κατά πόσο δεν είναι εκ μέρους και των τριών οργανώσεων η επιστολή, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε αρνητικά.

«Όχι. Την υπογράφει μόνο η ΠΟΕΔ», είπε, προσθέτοντας ότι ενώ σε πρωινή επιστολή περιλαμβάνονταν όλες οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, στην απογευματινή επιστολή την θέση για αντιμετώπιση του προβλήματος την υπογράφει μόνο η ΠΟΕΔ.

Με ανάρτηση ψες ο ΓΓ ποεδ αλλά κ με δηλώσεις πρόσφατες οι συνδικαλιστές μίλησαν για απεργίες σε περίπτωση απόρριψης.

Αναμένεται επίσημη τοποθέτηση απο κυβέρνηση για τους λόγους απόρριψης, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εινια σε πολυ αυστηρό ύφος για τις τελευταίες ενέργειες των εκπαιδευτικών οργάνωσεων.

 

10