Μάθε για την ανόρθωση γλουτών για την τέλεια belfie

Μάθε για την ανόρθωση γλουτών για την τέλεια belfie
Καν'το όπως η JLo

Κακά τα ψέματα! Οι γλουτοί αποτελούν σημείο «ειδικού ενδιαφέροντος» σε ό,τι αφορά την αισθητική μεγάλης πλειοψηφίας του πληθυσμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα, με την κυριαρχία της εικόνας λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης των social media, αυτό το «ειδικό ενδιαφέρον» γίνεται ολοένα και πιο έντονο. Η μανία λοιπόν των «selfies» στα κοινωνικά δίκτυα μεταφράζεται στην περίπτωση των γλουτών στις...»belfies»!

Ως αποτέλεσμα, λόγω της αναζήτησης των «προσόντων» της τέλειας belfie, η ζήτηση για αισθητικές επεμβάσεις ανόρθωσης και αυξητικής των γλουτών βαίνει συνεχώς αυξανόμενη.

Πρόκειται για ένα ‘trend’ που γεννήθηκε στη Βραζίλια, όπου ως γνωστόν η εξωτερική εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, η τάση αυτή εξελίχθηκε στις «έδρες» των celebrities διεθνώς, στο Miami και το Los Angeles, από Αμερικανούς πλαστικούς χειρουργούς. Επιπλέον, η διαμόρφωση νέων προτύπων αναφορικά με τους γλουτούς και την εν γένει οπίσθια εικόνα τόσο του γυναικείου όσο και του αντρικού σώματος, έχει αλλάξει συνολικά τις απόψεις για την εικόνα του σώματος. 

body-heat-jlo-1_163136531092.jpg

Το ζητούμενο όμως σήμερα δεν είναι απλά να δημιουργήσουμε μεγαλύτερους γλουτούς, αλλά να πάμε ένα βήμα πιο πέρα, στη συνολική αναμόρφωση της οπίσθιας επιφάνειας του σώματος. Πάντα με επίκεντρο τους γλουτούς, στόχος είναι να αναβαθμίσουμε την οπίσθια εικόνα στο σύνολό της. Αυτό το πετυχαίνουμε με εφαρμογή της τεχνικής “Brazilian Butt Lift – BBL”.

Τι είναι το “Brazilian Butt Lift” (BBL)

Πρόκειται για την εφαρμογή της υψηλής τεχνογνωσίας σε ότι αφορά τη μεταφορά λίπους, τη λιπογλυπτική και τη λιπομεταφορά σε τρισδιάστατο πλάνο. Χρησιμοποιώντας αυτή την πολύ αποτελεσματική τεχνική, πετυχαίνουμε ολική αναδιαμόρφωση του σχήματος της οπίσθιας επιφάνειας του σώματος μέσω της επιλεκτικής αφαίρεσης λίπους από διάφορα σημεία (π.χ. κοιλιά, πλάτη, πλαϊνά, μηροί). Με την εφαρμογή του BBL αναδιαμορφώνουμε το γυναικείο σώμα δίνοντάς του πολυπόθητο σχήμα “S” μεταξύ της πλάτης και των γλουτών. Τι πετυχαίνουμε λοιπόν; Να τονίσουμε τους γλουτούς αυξάνοντας σημαντικά την προβολή τους και να βελτιώσουμε τη συνολική αισθητική εικόνα με την επιλεκτική μεταφορά λίπους.

Ποια είναι η διαδικασία;

Πρόκειται για μια απλή και σχετικά ανώδυνη διαδικασία, ειδικά σε σχέση με το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει. 

Βήμα 1ο: Αφαίρεση λίπους 

Βήμα 2ο: Μεταμόσχευση λίπους στους γλουτούς 

Βήμα 3ο: Ανάρρωση – Είναι εύλογο ότι στις πρώτες ώρες και ημέρες μετά την επέμβαση παρουσιάζεται ένα οίδημα το οποίο σταδιακά υποχωρεί. Επιπλέον, είναι απαραίτητη η παραμονή στην κλινική για ένα βράδυ για την ομαλότερη ανάρρωση και τη χορήγηση αναλγητικών και αντιβιοτικών. Περισσότερα στον πλαστικό χειρουργό σου.

25