Ποια 3 προϊόντα μπορεί να αναπληρώσει ένα κραγιόν;

Ποια 3 προϊόντα μπορεί να αναπληρώσει ένα κραγιόν;
Μάθε τα τρία πιο βασικά

Αυτά είναι τα τρία προϊόντα που μπορούν να αντικατασταθούν από το κραγιόν σου, αν σου έχουν τελειώσει ή δεν τα έχεις μαζί σου στην τσάντα σου!

31bce82a1cdd250593efc47d36e42fc4_1.jpg

Σαν Colour Corrector

Στοιχηματίζω ότι ποτέ δεν έχεις σκεφτεί να φορέσεις το κραγιόν σου σαν CC cream κάτω από τα μάτια σου αλλά (ναι το ξέρω θα εκπλαγείς) ένα κόκκινο κραγιόν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο μια colour corrector κρέμα. Αν λάβουμε υπόψη ότι το κόκκινο «εξουδετερώνει» χρώματα όπως το μαύρο και το μπλε, απλώς ταμπόναρε με ένα κόκκινο κραγιόν την περιοχή γύρω από τα μάτια σου πριν εφαρμόσεις το κονσίλερ σου και πες αντίο στους μαύρους κύκλους.

Σαν σκιά

Ένα κραγιόν μπορεί άνετα να φορεθεί και ως μια κρεμώδης σκιά. Εφάρμοσε το απευθείας στο βλέφαρο χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σου μέχρι να αποκτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα καφέ ή ένα μωβ κραγιόν είναι δύο χρώματα με τα οποία άνετα μπορείς να πειραματιστείς. Από την άλλη ένα ζωντανό κόκκινο ή ένα ροζ είναι δυο πολύ μοντέρνες επιλογές.  

sr1-cropped-940x550_0.jpg

Σαν ρουζ

Δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς στην τσάντα και κραγιόν και ρουζ, αφού το πρώτο μπορεί άνετα να εφαρμοστεί και σαν ρουζ. Εφάρμοσε ένα κόκκινο, ροζ ή ένα ροδακινί κραγιόν στα μάγουλά σου, ανάμειξε το με τα δάχτυλα και έχεις ένα απαλό αποτέλεσμα με ένα ρουζ.

25