Αυτά είναι τα καλύτερα eyelooks για το γραφείο

Αυτά είναι τα καλύτερα eyelooks για το γραφείο
Πώς να αναδείξεις το μακιγιάζ σου εν ώρα εργασίας
Αν χρειάζεσαι έμπνευση για τα πρωινά που έχεις διάθεση να κάνεις στα μάτια σου κάτι παραπάνω από μάσκαρα, δες τις παρακάτω ιδέες/.

roz-small.jpg

 
Ombre effect με ροζ σκιές
Αυτό που επιδιώκουμε στα πρωινά, καθημερινά μακιγιάζ μας είναι η φυσικότητα. Μία πολύ καλή ιδέα, λοιπόν, όσον αφορά το eyelook που θα επιλέξεις, είναι να κινηθείς σε ροζ αποχρώσεις σκιών δημιουργώντας παράλληλα ένα ombre effect, από την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα. Η προσθήκη μίας λεπτής γραμμής από μαύρο μολύβι, σβησμένο επιμελώς θα είναι η πιο σέξι πινελιά.

mascara-small.jpg

Μάσκαρα, μάσκαρα και πάλι μάσκαρα
Αν τα περίτεχνα eyelooks δεν είναι και το φόρτε σου ή αν πάλι το πρωί δυσκολεύεσαι να ξυπνήσεις και χαραμίζεις τα λιγοστά λεπτά σου στο κρεβάτι και όχι μπροστά στον καθρέφτη, τότε μία είναι η λύση για εσένα… η μάσκαρα! Αυτό το καλλυντικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η «σωτηρία» κάθε γυναίκας. Δίνει βάθος και θηλυκότητα στο βλέμμα, ενώ σε συνδυασμό με ένα έντονο κραγιόν μπορείς να πετύχεις το πλέον προσεγμένο αποτέλεσμα μακιγιάζ.

white-small.jpg

Λευκό μολύβι
Μια λεπτή στρώση από λευκή σκιά και λίγο λευκό μολύβι θα δείχνουν τα μάτια σου πιο ξεκούραστα.

nude-small.jpg

Η κλασική αξία των nude σκιών
Ένα από τα eyelooks που μπορείς να επιχειρήσεις στη δουλειά, είναι φυσικά εκείνο με τις nude σκιές. Οι καφέ αποχρώσεις κολακεύουν το βλέμμα σου και διατηρούν παράλληλα το μακιγιάζ σου ισορροπημένο και καθώς πρέπει για τον εργασιακό σου χώρο. Χρησιμοποίησε τις πιο σκούρες nude σκιές στο κόκκαλο του ματιού και τις πιο φωτεινές στο κινητό βλέφαρο.

eyeliner-small.jpg

To eyeliner που απογειώνει το βλέμμα
Αν θες να αναδείξεις τη θηλυκότητα σου ακόμη και στη δουλειά, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα cat eyeliner σε μαύρη απόχρωση.

25