Πρέπει να φοράς μασκάρα στις κάτω βλεφαρίδες;

Πρέπει να φοράς μασκάρα στις κάτω βλεφαρίδες;
Αν σου αρέσει μάθε να το κάνεις σωστά

Σου αρέσει να βάζεις μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες σου; Το ίδιο αρέσει και σε μας, αφού πιστεύουμε ακράδαντα ότι εκτός του ότι είναι πολύ θηλυκό look και αναδεικνύει τα μάτια. Αλλά δεν αναφέρομαστε σε βλεφαρίδες που είναι υπέρ- τονισμένες με μαύρη μασκάρα, γεμάτες κομπάκια όπως το στυλ της Twiggy. Όταν η μασκάρα στις κάτω βλεφαρίδες εφαρμοστεί σωστά, τότε έχεις ένα πιο μαλακό αποτέλεσμα. Αν όμως ήδη φορείς μασκάρα στις κάτω βλεφαρίδες ή ίσως σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις ακολούθησε τον πιο κάτω οδηγό για να το κάνεις σωστά: 

Χρειάζεσαι δύο μασκάρα 

Το ξέρω οότι δεν είναι και το ιδανικό, αλλά αξίζει τον κόπο να επενδύσεις σε μία δεύτερη εξειδικευμένη μασκάρα μόνο για τις κάτω βλεφαρίδες. Η μασκάρα που χρησιμοποιείς για τις άνω βλεφαρίδες είναι σχεδιασμένη για να τους προσδίδει καμπύλη και όγκο. Κάτι που είναι πολύ σωστό αλλά δεν είναι το ζητούμενο και για τις κάτω. Αντ’ αυτής ψάξε για μια μασκάρα με μικρό πινέλο. 

1430776977-527994039.jpg

Χρησιμοποίησε μια αδιάβροχη φόρμουλα

Αν ήδη φοράς μια μασκάρα στις κάτω βλεφαρίδες το πιθανότερο είναι πολλές φορές να έχεις μουντζουρωθεί. Απόφυγε το δυσάρεστο αυτό αποτέλεσμα,επιλέγοντας μια αδιάβροχη φόρμουλα που θα είναι σταθερή όλη μέρα.

Δοκίμασε μια μασκάρα σε καφέ απόχρωση

Αν είσαι από τις γυναίκες που αποφεύγουν να φορούν μασκάρα στις κάτω βλεφαρίδες γιατί το αποτέλεσμα δείχνει πολύ σκληρό, επίλεξε μια σε καφέ απόχρωση αντί σε μαύρη. Ειναι μια απόχρωση που κολακεύει, δείχνει πιο ήπια και κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα. 

25