Τα τρία πιο συχνά λάθη που κάνεις με το μακιγιάζ των ματιών σου

Τα τρία πιο συχνά λάθη που κάνεις με το μακιγιάζ των ματιών σου
Τι να αποφύγεις για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα

 

Υπάρχουν στιγμές που ένιωσες ότι άσχετα με πόσο χρόνο και πόση προσπάθεια καταναλώνεις για να δημιουργήσεις το πιο όμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών σου δεν δείχνει και τόσο σωστό;

Μεταξύ της σκιάς, του eyeliner και της μασκάρα υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αλλά εκτός από το να δίνεις μάχη για να δημιουργήσεις το τέλειο cat eye look, και να μένεις με την απορία τι πήγε λάθος εμείς σου αναφέρουμε τα τρία κοινά λάθη που κάνουν σχεδόν όλες οι γυναίκες στο μακιγιάζ των ματιών τους και δεν τα αντιλαμβάνονται. 

kylie-eyes_0.jpg

Μην αντιγράφεις ό,τι βλέπεις στο instagram.

Αυτό το βουργουνδί smoky eye μπορεί να δείχνει τέλεια στην Kylie Jenner μετά και την επεξεργασία της φωτογραφίας, αλλά δεν έχεις κάνει τη σωστή «προπόνηση» στο σπίτι πολλές φορέ, μείνει πιστή σε αυτό που ξέρεις ότι ταιριάζει πολύ καλά σε σένα.

eyelash-curler.jpg

Χρησιμοποιώντας σωστά το ειδικό ψαλίδι για τη μασκάρα

Στην καλύτερη τν περιπτώσεων θα προσδώσει στις βλεφαρίδες σου ένα ωραίο curly σχήμα. Στη χειρότερη  μπορεί να κόψει τις βλεφαρίδες σου για αυτό πρέπει να το χρησιμοποιείς πριν να εφαρμόσεις τη μασκάρα.

mascara1.jpg

Ανανέωσε τη παλιά σου μασκάρα.

Αν δεν σκέσφεσαι ότι υπάρχουν λόγοι υγιεινής για τα μάτια σου σκέψου ότι αν εφαρμόσεις μια μασκάρα που είναι προς το τέλος θα ξηράνει τις βλεφαρίδες σου και το περιεχόμενο της δεν θα μπορεί να στρώσει επάνω τους.

25