Δύο τρόποι για να μην δείχνει η βάση σου βαριά

Δύο τρόποι για να μην δείχνει η βάση σου βαριά
Δύο προϊόντα σε βοηθούν για να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα

Πώς μία καλή βάση αποτελεί τον καμβά για οποιοδήποτε μακιγιάζ

Ένα tip που μπορεί να βοηθήσει αρκετά είναι η εφαρμογή ορού, λίγη ώρα μετά το foundation. Συγκεκριμένα αφού απλώσεις τη βάση άφησε μερικά λεπτά να περάσουν για να μην έχει υγρασία το πρόσωπό σου, και τότε εφάρμοσε μία σταγόνα από το serum σου με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το τρίψεις με τα χέρια σου, απλά τα ακουμπάς για μερικά δευτερόλεπτα στο δέρμα σου, μέχρι να απορροφηθεί το ενυδατικό προϊόν. Αν το αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι έντονο ταμπόναρε και με ένα χαρτομάντηλο για να φύγει το περιττό υλικό.

face-mist-640x357.jpg

Ποιο είναι το προϊόν που δημιουργεί αψεγάδιαστη βάση μακιγιάζ και δίνει τέλεια όψη στην επιδερμίδα;

Ένα ακόμη tip είναι η χρήση mist. Τα ενυδατικά spray προσώπου μπορούμε να τα ψεκάσουμε μετά το μακιγιάζ, για να κάνουμε πιο soft/ελαφρύ το αποτέλεσμα. Κρατώντας το προϊόν από απόσταση, κάνουμε δύο ψεκασμούς και το αφήνουμε να απορροφηθεί από το δέρμα μας. Αν θέλεις απαλή βάση στο πρόσωπό σου, επένδυσε σε υγρό foundation και πάντα να δουλεύεις μικρή ποσότητα, για αρκετή ώρα μέχρι να σβήσει το προϊόν. 

Επίσης αν θέλεις ελαφρύ μακιγιάζ, μπορείς να αποφύγεις εντελώς το foundation και να δουλέψεις τοπικά concealer σε δυσχρωμίες, μαύρους κύκλους αλλά και σημάδια του προσώπου.

25