Αγαπάς αυτό που είσαι;

Αγαπάς αυτό που είσαι;
Το νέο άρωμα της Cacharel σου το επιβεβαιώνει

Συνώνυμα της νεότητας και της ελευθερίας από το 1978, τα αρώματα Cacharel δημιουργούνται για να εκφράζουν οσφρητικά κάθε στάδιο της ζωής μιας νεαρής γυναίκας. Μετά την επιτυχία του Anaïs Anaïs, το πρώτο άρωμα κάθε κοριτσιού και του best-seller Amor Amor που αποτέλεσε τη διακήρυξη της πρώτης αγάπης, σήμερα η Cacharel βρίσκεται στο επόμενο ορόσημό της, προσφέροντας στις γυναίκες το πρώτο άρωμα ανεξαρτησίας: "Yes I Am."

maxresdefault_1_0.jpg

Η Cacharel προκαλεί επανάσταση στο design των αρωμάτων. Σήμερα, το πιο ισχυρό σύμβολο θηλυκότητας αντιπροσωπεύει ένα άλλο σύμβολο. Το κόκκινο κραγιόν αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο και μεταμορφώνεται σε ένα άρωμα δύναμης. Όπως το άρωμα, έτσι και το κραγιόν δείχνει ότι αγαπάς τον εαυτό σου. Μια διπλή προσέγγιση. Ένα αντικείμενο που κλείνει μέσα του τον πόθο. Μεγαλύτερο από ένα κραγιόν, το ελκυστικό μπουκάλι του Yes I Am δημιουργήθηκε για να εντυπωσιάζει. Προκλητικό, κρύβει την πραγματική φύση του πίσω από το design του.

cacharel-yes-i-am-perfume.jpg

Ο εξαιρετικά μοντέρνος λαιμός σε αχνό χρυσό χρώμα γράφει Yes I Am και το Cacharel είναι χαραγμένο στην άλλη πλευρά. Σαν αντικείμενο πολυτελούς design, το σκούρο γυάλινο μπουκάλιφέρει καπιτονέ σχέδιο, ενώ το άρωμα που κλείνει μέσα του έχει ένα τολμηρά θηλυκό σκούρο ροζ χρώμα. Σχεδιασμένο για να την ακολουθεί παντού. Για να το κρατά με απόλυτη ευκολία. Ενώ τα κλασικά μπουκάλια αρώματος κατασκευάζονται συνήθως από δύο μέρη, το μπουκάλι Yes I Am έχει κατασκευαστεί από επτά διαφορετικά μέρη, για να είναι απόλυτα λειτουργικό καιταυτόχρονα αισθησιακό.

26992699_208958306334873_8832791075313267324_n.jpg

Η Izzy Bizu, η 23χρονη τραγουδίστρια και συνθέτης λέει Yes I Am για την Cacharel και γίνεται το πρόσωπο του αρώματος.

25