Γιατί το toner είναι απαραίτητο στη ρουτίνα ομορφιάς σου

Γιατί το toner είναι απαραίτητο στη ρουτίνα ομορφιάς σου

07/12/2017 - 14:30
Μάθε γιατί δεν πρέπει να το παραλείπεις
Της Κούλας Θεμιστοκλέους

Πολλές φορές την προσπερνάς, όμως η τονωτική λοσιόν είναι απαραίτητο βήμα της καθημερινής περιποίησης. Μάθε τι προσφέρει στην επιδερμίδα σου.
Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή στις λάτρεις ομορφιάς που τα προτιμούν στην καθημερινή ρουτίνα τους. Βέβαια δεν σημαίνει πως γνωρίζουν όλοι τι είναι γι' αυτό και φαντάζομαι βρίσκεσαι εδώ. 

Τι κάνει το toner στο πρόσωπό σου
Μια ρουτίνα ομορφιάς ξεκινά από τον καθαρισμό και μετά ακολουθούν το toner με την ενυδατική κρέμα. Πολλές γυναίκες όμως τείνουν να παραμελούν αυτό το βήμα αν και μπορεί να βοηθήσει αρκετά το δέρμα ανάλογα με τις ιδιότητές του που αναγράφονται στη συσκευασία κάθε προϊόντος.
● Φρεσκάδα
Τα toners μπορούν να αφαιρέσουν υπολείμματα από το μακιγιάζ που δεν κατάφερες να καθαρίσεις αρχικά. Επίσης παρέχουν μια αίσθηση φρεσκάδα και δροσιάς όταν βγαίνεις από το καυτό μπάνιο ή και το καλοκαίρι που το δέρμα σου τείνει να ιδρώνει.

main-qimg-5b54640ecfe3694ea34a849568487dd2-c.jpg
● Ανανέωση
Τα toner που περιέχουν βιταμίνες Α, C και Ε μπορούν να αναζωογονήσουν το δέρμα και να βοηθήσουν την παραγωγή νέων κυττάρων.

● Ενυδάτωση
Ο καθαρισμός του προσώπου μπορεί να αφαιρέσει ένα μεγάλο μέρος της υγρασίας του δέρματος. Τα toner μπορούν να αντικαταστήσουν αυτή την υγρασία που σου λείπει με αποτέλεσμα να μην ερεθίζεται εύκολα το πρόσωπο. 

● Μειώνει τους πόρους
Χρησιμοποιώντας ένα toner που περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων σφίγγουν οι πόροι. Αυτό θα βοηθήσει να αποφύγεις τα σπυράκια και τις κηλίδες στο πρόσωπο. Συνήθως αυτά τα toner περιέχουν οινόπνευμα οπότε δεν πρέπει να κάνεις υπερβολική χρήση και πάντα να ενυδατώνεις μετά το πρόσωπο.

 


Close