Το τέλειο σχήμα φρυδιού είναι αυτό που σου ταιριάζει

Το τέλειο σχήμα φρυδιού είναι αυτό που σου ταιριάζει
Πώς να το πετύχεις

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν το βλέμμα σου, αναδεικνύουν το σχήμα του προσώπου σου κι εναρμονίζουν τα χαρακτηριστικά σου. Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα σίγουρα θα βρεις το ιδανικό σχήμα για τα φρύδια σου που θα κολακεύει το πρόσωπό σου

Βήμα 1: Βρες την αρχή του φρυδιού σου

Βάλε ένα μολύβι κάθετα μπροστά στο πρόσωπο σου ώστε η μία άκρη του να ακουμπάει το πλαϊνό της μύτης σου και η άλλη την εσωτερική γωνία του ματιού σου. Μάρκαρε το σημείο αυτό με ένα μολύβι ματιών και επανέλαβε για το άλλο φρύδι.

determine-edges-of-brow-e1465816318894.jpg

Βήμα 2: Βρες την κορυφή της καμπύλης

Ευθυγράμμισε το μολύβι ώστε να τέμνει το πλαϊνό της μύτης σου και την άκρη της ίριδας του ματιού σου. Η κορυφή της καμπύλης πρέπει να βρίσκεται στο σημείο που το μολύβι τέμνει το φρύδι σου. Tip: Μην ξεχνάς να κρατάς το κεφάλι και το βλέμμα σου σε ευθεία θέση.

Βήμα 3: Βρες το τέλος του φρυδιού σου

Τοποθέτησε το μολύβι έτσι ώστε να ακουμπάει το πλαϊνό της μύτης σου και ταυτόχρονα να περνάει από την εξωτερική γωνία του ματιού σου. Μάρκαρε το σημείο αυτό και επανέλαβε για το άλλο φρύδι.

1262.jpg

Βήμα 4: Βρες το ιδανικό πάχος

Σχημάτισε μία γραμμή κατά μήκος του κάτω μέρους του φρυδιού σου ακολουθώντας τη φυσική καμπύλη του.

Βήμα 5: Αφαίρεσε ό,τι περισσεύει

Με ένα τσιμπιδάκι αφαίρεσε τις τριχούλες που περισσεύουν διατηρώντας το μέγιστο πάχος του φρυδιού από 0.5 έως 1 εκατοστό. Tip: Πριν χρησιμοποιήσεις το τσιμπιδάκι βάλε λίγο πάγο στην περιοχή για να λειτουργήσει ως αναισθητικό.

25