Ποιος είναι ο τρόπος για να διατηρείς τα χείλη σου βελούδινα;

Ποιος είναι ο τρόπος για να διατηρείς τα χείλη σου βελούδινα;
Εκτός από την ενυδάτωση κάνε και απολέπιση

Τα απαλά, βελούδινα χείλη είναι υπέροχα τόσο αμακιγιάριστα όσο και βαμμένα (ειδικά αν φοράς έντονο κραγιόν, μια ελαφριά απολέπιση πριν την εφαρμογή του κραγιόν είναι βασική προϋπόθεση για να πετύχεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα).

Έτσι, παράλλληλα με τη σωστή ενυδάτωσή τους, ειδικά τον χειμώνα, που τα χείλη μας σκάνε λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας ανάμεσα στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους, μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι σημαντικό να κάνεις ένα peeling ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Και σήμερα σου έχουμε την πιο εύκολη συνταγή για να το κάνεις!

ciate-caviar-candy-manicure.jpg

Θα χρειαστείς μόνο λίγο λάδι καρύδας (για θρέψη και ενυδάτωση) και λευκή κρυσταλλική ζάχαρη (για απολέπιση). Ανάμειξέ τα σε ένα μπολ (έτσι, με την τριβή θα λιώσει και το λάδι καρύδας – εναλλακτικά μπορείς απλώς να το βάλεις για ελάχιστα δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων) και με το μείγμα κάνε ελαφρύ μασάζ στα χείλη σου.

Ωστόσο η καθημερινή απολέπιση μπορεί να ερεθίσει τα χείλη σου, οπότε μην το παρακάνεις. 1-2 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές!

25