Η άνοιξη προστάζει έντονα χρώματα στα μάτια

Η άνοιξη προστάζει έντονα χρώματα στα μάτια
Και εμείς υιοθετούμε αυτά που μας ταιριάζουν

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε εκθειάσει τα γήινα χρώματα στο μακιγιάζ των ματιών. Ωστόσο αυτή τη φορά οι beauty τάσεις της άνοιξης μας προτρέπουν να γίνουμε τολμηρές και να δοκιμάσουμε πιο έντονα χρώματα και συνδυασμούς που έχουμε ήδη δει στις αγαπημένες μας celebrities. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 5 αγαπημένα μας looks και σε προτρέπουμε να τα τολμήσεις:

1_19.jpg

 
# Emily Ratajkowsk
Το όμορφο μοντέλο κάνει τη διαφορά για ακόμη μια εμφάνιση και τονίζει τα μάτια της με έντονη απόχρωση φλογερού κόκκινου. Το εκπληκτικό αυτού του look είναι η έντονη σκιά και στο κάτω μέρος του ματιού που δημιουργεί μια ισορροπία στο βλέμμα και το κάνει εκθαμβωτικό.

2_7.jpg

# Demi Lovato
Η Demi επέλεξε το must χρώμα της άνοιξης. Δοκίμασε κι εσύ το lilac σαν βάση στο μακιγιάζ των ματιών σου και τόλμησε ένα πιο γήινο υπόλοιπο πρόσωπο. Επίλεξε αυτό το χρώμα αν είσαι σκουρόχρωμη ή μελαχρινή. Θα πετύχεις με αυτό τον τρόπο μια πολύ όμορφη αντίθεση.

3_5.jpg

# Margot Robbie
Το συγκεκριμένο look ταιριάζει στο κορίτσι που έχει ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Η απόχρωση canary είναι μια επιλογή που δεν θα τολμούσαμε να δοκιμάσουμε εύκολα in real life, αλλά φέτος αξίζει μια προσπάθεια, ειδικά στην περίπτωση που θες να τονίσεις τα γαλάζια σου μάτια.

4_5.jpg

# Priyanka Chopra
Η Priyanka, η γυναίκα με την απόλυτη φυσική ομορφιά, επέλεξε ένα μακιγιάζ που λίγες θα τολμούσαν. Συνδύασε έντονα χείλη με έντονη magenta σκιά ματιών και ανέδειξε το πρόσωπο της με τον πιο εύκολο τρόπο.

5_5.jpg

# Kerry Washington
Η μπλε σκιά είναι πολλές φορές «επικίνδυνη» για ένα makeup look. Ωστόσο αν επιλέξεις τη σωστή θα δημιουργήσεις ένα look που είναι ξεκάθαρα επηρεασμένο από τα 80’s. Τόλμησε να παίξεις με τον τρόπο τοποθέτησης και κάνε ένα modern twist, όπως αυτό της Kerry.

25