Πρίγκιπας Χάρι: Παντρεύεται! Η επίσημη ανακοίνωση από τον πατέρα του!

 Πρίγκιπας Χάρι: Παντρεύεται! Η επίσημη ανακοίνωση από τον πατέρα του!

Τελικά οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να αρραβωνιάζεται από ώρα σε ώρα επιβεβαιώθηκαν. Ο πρίγκπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μόλις επισημοποιήσαν τη σχέση τους! 

«Ο Πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Μέγκαν Μαρκλ» αναφέρει η ανακοίνωση του Κένσινγκτον σύμφωνα με το Reuters.

«Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει την Ανοιξη του 2018» σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος. 

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης:

«O 33χρονος Χάρι, που είναι επί του παρόντος πέμπτος στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο, και η 36χρονη Μαρκλ, γνωστή για τον ρόλο της στο αμερικανικό νομικό δράμα "Suits", αρραβωνιάστηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο Πρίγκιπας Χάρι ενημέρωσε τη βασίλισσα και άλλα στενά μέλη της οικογένειάς του, ενώ έχει πάρει την ευλογία των γονέων της κ. Μαρκλ». 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιούλιο του 2016, μέσω κοινών φίλων.

Τις τελευταίες ημέρες, τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων είχαν πάρει φωτιά, σχετικά με το πότε μέσα στο 2018 ο πρίγκιπας Χάρι θα παντρευτεί την αμερικανίδα ηθοποιό αγαπημένη του.  

Η ηθοποιός εθεάθη να ψωνίζει μέσα στην περασμένη εβδομάδα. Ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει ότι έχει ήδη συναντήσει την γιαγιά του πρίγκιπα, Βασίλισσα Ελισάβετ και ότι βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης στο Λονδίνο

Πηγή: thetoc

25