Ο «κουμπάρος» του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle είναι Έλληνας!

Ο «κουμπάρος» του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle είναι Έλληνας!

Απ’ την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του επικείμενου βασιλικού γάμου, οι ειδήσεις που προκύπτουν καθημερινά και αφορούν το γάμο, είναι καταιγιστικές.

Στην Αγγλία όλοι προετοιμάζονται για το γάμο που θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη, ενώ όλες οι λεπτομέρειες γύρω από τον γάμο του πέμπτου στη σειρά διάδοχου του στέμματος του Ηνωμένου Βασιλείου, Πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Μάιο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ. Τον λογαριασμό αναμένεται να πληρώσει η βασιλική οικογένεια, με τον εκπρόσωπο του παλατιού Τζεισον Κνάουφ να αναφέρει ότι θα καλύψει τα έξοδα της δεξίωσης, της μουσικής αλλά και του στολισμού.

Ο γάμος αυτός όμως αποκτά πλέον και ελληνικό ενδιαφέρον. Σύμφωνα το περιοδικό Λοιπόν, εκτός από τους Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές που αναμένεται να δώσουν το «παρών» είναι πολύ πιθανό και ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού να είναι Έλληνας.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος, ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, διατηρεί εδώ και χρόνια φιλία με τον πρίγκιπα Χάρι και είναι σχετικά κοντά στην ηλικία, ενώ κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τους δεσμούς της πρώην ελληνικής βασιλικής οικογένειας με αυτή της Βρετανίας. Άλλωστε, ο υπέργηρος σύζυγος της Ελισάβετ πρίγκιπας Φίλιππος έχει ελληνικές ρίζες καθώς γεννήθηκε στην Ελλάδα και ο πατέρας του ήταν ο πρίγκιπας Ανδρέας.

25