Όλγα Πηλιάκη: Μετά το «Nomads», έκανε πλαστική στήθους!

Όλγα Πηλιάκη: Μετά το «Nomads», έκανε πλαστική στήθους!

"Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Νωρίς το πρωϊ. Και η εντυπωσιακή Όλγα Πηλιάκη περνάει την πόρτα ιδιωτικής κλινικής. Έχει ραντεβού. Μπαίνει για χειρουργείο. Το κορίτσι το έχει αποφασίσει. Θα κάνει κάτι που θέλει πολύ. Θα βάλει στήθος.

Οι γιατροί και το προσωπικό την περιμένουν. Εκείνη χαλαρή ακομπλεξάριστη και χαμογελαστή υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και ετοιμάζεται για την πλαστική στο στήθος. Έχει ζητήσει να αυξήθεί κατά 320ml.

Η επέμβαση διαρκεί κάποιες ώρες και η αθλήτρια επανέρχεται χωρίς καμία επιπλοκή. Μάλιστα δέχεται να φωτογραφηθεί με τις νοσοκόμες παρά το γεγονός ότι έχει γάζες ανάμεσα στο στήθος. Μένει μέσα ένα βράδυ και την επομένη το πρωϊ επιστρέφει στο σπίτι της.

Η φωτογραφία αλιεύτηκε απο σελίδα των Νόμαντς. και όπως βλέπετε έχει τοποθετήσει μπροστά στο σημείο που έχει τις γάζες ένα ιμότζι προκειμένου να τις καλύψει…Αυτό που μένει; Ότι ήθελε να κάνει κάτι για να νιώσει καλύτερα και το έκανε…. και το σημαντικότερο; Το χαμόγελό της.

Υπέροχο κορίτσι… υπέροχη μαμά τυχερός πολύ ο Χανταμπάκης που την έχει…". Αυτά γράφει στο προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr ο Νάσος Γουμενίδης αποκαλύπτωντας την πλαστική επέμβαση στην οποία προέβη η πρώην παίκτρια του Nomads. 

25