Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: Που βρέθηκαν χθες βράδυ; (Φώτο)

 Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: Που βρέθηκαν χθες βράδυ; (Φώτο)

Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο της δείπνο παράθεσε χθες βράδυ η Βασίλισσα Ελισσάβετ. Το συγκεκριμένο δείπνο πραγματοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και καλεσμένοι είναι στενοί συγγενείς αλλά και ο κύκλος της Βασίλισσας.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα φώτα ήταν στραμμένα στο νέο μέλος της οικογένειας, που στις 19 Μαιου θα παντρευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι.

Τα φλας των φωτογράφων πήραν κυριολεκτικά φωτιά, όταν η Μέγκαν έφτασε στο παλάτι με τον αρραβωνιαστικό της, με τους φωτογράφους να προσπαθούν να αποθανατίσουν καρέ καρέ την άφιξη του ζευγαριού.

Να υπενθυμίσουμε πως για χάρη της Μαρκλ έσπασε ένα βασιλικό πρωτόκολλο και της επετράπη αν και ανύπαντρη ακόμη να περάσει με την βασιλική οικογένεια τις γιορτές.  

Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως είναι τόσο δημοφιλής και αγαπητή που μέχρι τώρα τα σχόλια είναι θετικά και οι Βρετανοί ανυπομονούν για το γάμο.

Στο δείπνο παρακάθισαν περίπου 50 μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ όπως θα δείτε απ’ τις φωτογραφίες το παρών τους έδωσε όλη η βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018 στον Πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, με την Μέγκαν να μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των βρετανών.  

25