Μ.Πρίαμος: Ντυμένος Άγιος Βασίλης έκανε έκπληξη στον μικρό Λάμπρο

Μ.Πρίαμος: Ντυμένος Άγιος Βασίλης έκανε έκπληξη στον μικρό Λάμπρο

Ένα ταξίδι αστραπή μέχρι το Ισραήλ πραγματοποίησε χθες, ο Μάριος Πρίαμος για να βρεθεί στο πλευρό του μικρού Λάμπρου Καλλένου.

Ο φιναλίστ του «Survivor», θέλησε να βρεθεί κοντά στον μικρό του φίλο και να του χαρίσει την μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη έκπληξη. Αφού τα οργάνωσε καλά με τους γονείς του μικρού, Παντελή και Χριστίνα, βρέθηκε στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο μικρός τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο Μάριος Πρίαμος ντυμένος Άγιος Βασίλης μπήκε στο δωμάτιο του, κάνοντας του τη μεγαλύτερη έκπληξη που θα μπορούσε να φανταστεί. Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες, ο Μάριος Πρίαμος πρόσφερε απίστευτη χαρά στον μικρό Λάμπρο, και όπως διαβάσαμε στο alphanews, όταν έφτασε στο δωμάτιο ο Μάριος, ο μικρός δεν ήταν εκεί κι έτσι κρύφτηκε στο μπάνιο. Όταν επέστρεψε μαζί με την μητέρα του, ο Μάριος άνοιξε την πόρτα κι εμφανίστηκε μπροστά του τραγουδώντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. 

Η μητέρα του μικρού Λάμπρου δήλωσε χαρακτηριστικά για την συνάντηση:

"Όταν τον είδε μπροστά του τα έχασε, έπαθε σοκ. Τον κατάλαβε κατευθείαν, ότι είναι ο Μάριος Πρίαμος, αλλά ήταν τόσο σοκαρισμένος που δεν μπορούσε να μιλήσει. Είναι 6 χρονών και δεν τον είδα πότε ξανά τόσο σοκαρισμένο, όσο τις δύο φορές που ήρθε να τον δει ο Μάριος"

Ο Μάριος όπως διαβάσαμε, πήρε μαζί του δώρα που έστειλαν φίλοι και συγγενείς, καθώς επίσης και δώρα που έστειλαν παιδιά από διάφορα σχολεία της Κύπρου. Συγκινητικές ήταν επίσης και οι κάρτες που του έστειλαν τα συνομήλικά παιδάκια που γνωρίζουν την μάχη που δίνει ο Λάμπρος μας καθημερινά, που ήταν γεμάτες με τις ευχές και την αγάπη τους.

Ωστόσο, ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε στον μικρό ένα αρκουδάκι που έφτιαξε μόνο του ένα παιδάκι και του το έστειλε. Όταν του εξήγησαν μάλιστα πως ήταν φτιαγμένο από ένα άλλο παιδάκι μόνο για εκείνον, το αγάπησε κατευθείαν, όπως μας είπε η μητέρα του.

Όταν τελείωσαν με τα δώρα του Λάμπρου, ο Μάριος Πρίαμος πήρε τον μικρό αγκαλιά και μοίρασαν σοκολατάκια και στα υπόλοιπα παιδάκια του νοσοκομείου, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τους φτιάξει έστω και λίγο την μέρα τους, και να τους την κάνει πιο φωτεινή και όμορφη.

Ο Μάριος Πρίαμος ωστόσο, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Χριστιάνα Αριστοτέλους σήμερα μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να πάει στο Ισραήλ αλλά και το πως το βίωσε ο ίδιος:

"Ήταν μία υπόσχεση που έδωσα στον μικρό Λάμπρο ότι τις γιορτές θα πάω να τον δω. Τήρησα την υπόσχεση που έδωσα, και με τον Λάμπρο είμαστε φιλαράκια πλέον. Είναι ένα μωρό που μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σαν δύο άντρες. Ετσι η σχέση που δημιούργησα μαζί του αλλά και με την οικογένειά του είναι πλέον οικογενειακή".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

πηγή: alphanews

 

25