Γιώργος Αγγελόπουλος: Δέχθηκε πρόταση γάμου! Το αποκάλυψε ο ίδιος

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δέχθηκε πρόταση γάμου! Το αποκάλυψε ο ίδιος

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που μετά τη νίκη του στο παιχνίδι επιβίωσης είδε το όνομα του να παίζει παντού.

Ο ίδιος δέχθηκε πολλές επαγγελματικές προτάσεις, ενώ η τελευταία του συνεργασία είναι η συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του Alpha, "Τατουάζ". Ο ίδιος στην συνέντευξη αποκάλυψε πως δέχθηκε μέχρι και πρόταση γάμου! 

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πολλά περίεργα έγιναν μετά το Survivor! Μου ζήτησε να με παντρευτεί μια κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της. Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει. Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση»

Ενώ συμπλήρωσε πως: «θέλει σεβασμό ο χειρισμός. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι, προφανώς είναι ευαίσθητος. Μπαίνω στη θέση του αλλού, γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα. Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Έχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει».

25