Το παλάτι ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς!

Το παλάτι ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς!

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο της χρονιάς καθώς έχουν μείνει λιγότερες από εκατό ημέρες μέχρι τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της τελετής, η οποία έχει επηρεαστεί από… το ποδόσφαιρο!

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου, στο εκκλησάκι του αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor. Την ίδια μέρα διεξάγεται και ο τελικός κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, γεγονός που επηρεάζει την γαμήλια τελετή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, ο γάμος θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι, δηλαδή περίπου πέντε ώρες πριν αρχίσει το ματς, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου του Canterbury, Justin Welby.

Περίπου μία ώρα μετά, η τελετή θα ολοκληρωθεί και οι νιόπαντροι θα επιβιβαστούν σε άμαξα και η γαμήλια πομπή θα περάσει από δρόμους της περιοχής.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα δεχθεί τις ευχές των καλεσμένων του στο St George’s Hall, ενώ αργότερα το βράδυ ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραθέσει ιδιωτική δεξίωση στην οποία θα παρακαθίσουν το ζευγάρι και οι πιο στενοί συγγενείς και φίλοι.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

 

25