Μαρίνα Πήχου: Ο σύντροφος της πνίγηκε μπροστά στα μάτια της!

Μαρίνα Πήχου: Ο σύντροφος της πνίγηκε μπροστά στα μάτια της!

Είναι η παίκτρια που αποχώρησε χθες βράδυ από το παιχνίδι επιβίωσης. Η Μαρίνα Πήχου κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στο Survivor με τον έντονο χαρακτήρα της αλλά και με το πάθος που έμπαινε κάθε φορά στο στίβο μάχης. Για το λόγο αυτό, δεν ήταν από τις πιο κοινωνικές και "αγαπητές" στα social media! 

Κατά την αποχώρηση της χθες βράδυ, ή ίδια έκανε γνωστό το λόγο που μπήκε στο παιχνίδι, συγκλονίζοντας το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους παίκτες των δύο ομάδων που έκλαψαν με όσα άκουσαν. 

Η Μαρίνα Πήχου όπως ανέφερε θέλησε να μπει στο παιχνίδι για να ξεφύγει απ' όλα και να ξεπεράσει τα όρια της. Ο λόγος που την έκανε να μπει στο παιχνίδι ήταν ο άνθρωπος που την στήριζε και βρισκόταν δίπλα της μέχρι το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον πρωταθλητή του Kick Boxing Θανάσης Γκιτέρσος,  που βρήκε τραγικό θάνατο το καλοκαίρι που μας πέρασε, από πνιγμό στην Ικαρία και ήταν ο σύντροφος της παίκτριας των Μαχητών. 

Ο τραγικός θάνατος του πρωταθλητή έγινε γνωστός και μέσα από το διαδίκτυο, συγκλονίζοντας τον κόσμο του αθλητισμού. Ο άτυχος νέος έφυγε σε ηλικία 32 χρονών, την 1η Αυγούστου, όταν βρισκόταν σε διακοπές με την σύντροφο του στην Ικαρία. Ο ίδιος πνίγηκε αφού πρώτα έχασε τις αισθήσεις του όταν παρασύρθηκε από ορμητικό κύμα και κατέληξε να χτυπήσει σε βραχώδη περιοχή του νησιού. 

Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε μαζί τις καλοκαιρινές του διακοπές και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε. Οι δυο τους έκαναν το μπάνιο τους και ενώ είχε μεγάλη θαλασσοταραχή στην συγκεκριμένη παραλία, ο πρωταθλητής και ο σύντροφος της Μαρίνας, βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη! 

Όπως διαβάσαμε στο youweekly, η Μαρίνα τον παρακάλεσε να μην το κάνει γιατί φοβόταν τα απότομα ρεύματα της Ικαρίας όμως, ο νεαρός πρωταθλητής ως δεινός κολυμβητής που ήταν αποφάσισε να ρισκάρει με τραγικό φινάλε!

Ο Θανάσης βούτηξε στην παραλία, τα ρεύματα όμως ήταν τόσο ισχυρά που τον εμπόδιζαν να ξαναβγεί στην ακτή και τον πέταξαν στα βράχια όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο 32χρονος ξεψύχησε κυριολεκτικά στα χέρια των φίλων του, αφού όπως λέει το ρεπορτάζ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην ζωή όταν τον έβγαλαν χτυπημένο στην ακτή, αλλά ήταν πλέον αργά!  

Η ιστορία έγινε γνωστή χθες όταν η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι! Η Μαρίνα Πήχου βιώνει από τότε μια ανείπωτη θλίψη με το προσωπικό της δράμα να το κουβαλά μαζί της. 

 

25