Δώρος Παναγίδης: Χωρισμένος, έχει μια κόρη και ψάχνει τον έρωτα!

Δώρος Παναγίδης: Χωρισμένος, έχει μια κόρη και ψάχνει τον έρωτα!

Αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή του Κύπριου κομμωτή και μοντέλου, Δώρου Παναγίδη στο νέο παιχνίδι που οι παίκτες αναζητούν τον έρωτα. Το Power Of Love άρχισε να απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό, με τον Κύπριο συμμετέχοντα να άρχισε να κλέβει καρδιές. 

Τα ελληνικά μέσα άρχισαν και ασχολούνται περισσότερο μαζί του, ενώ μέσα από το ρεπορτάζ τους έμαθαν ότι ο Δώρος Παναγίδης πριν μπει στο παιχνίδι χώρισε με την πρώην σύντροφο του που μαζί απέκτησαν και μια κόρη. 

Πρόκειται για την σέξι χορεύτρια Νάταλι Κάτερ, με την οποία διατηρούσαν πολύχρονο δεσμό και έχουν αποκτήσει μία κορούλα.Μάλιστα στο παρελθόν ανέβαζαν πολλές κοινές τους φωτογραφίες με την μικρή.

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο ότι ο ίδιος που ψάχνει να βρει τον έρωτα στο παιχνίδι του ΣΙΓΜΑ, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία αναφορά ούτε στον πρόσφατο χωρισμό του αλλά ούτε ότι είναι μπαμπάς, γεγονός που μας δημιουργεί ερωτηματικά! 

Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση του Δώρου, έχει γίνει θέμα σχολιασμού μιας και το καλογυμνασμένο του κορμί και τα τατουάζ τον κάνουν "ανάρπαστο"!  

25