Δώρος Παναγίδης: Έχει τρία παιδία με τρεις διαφορετικές γυναίκες!

Δώρος Παναγίδης: Έχει τρία παιδία με τρεις διαφορετικές γυναίκες!

Τον γνωρίζουμε αρκετό καιρό καθώς έχει απασχολήσει αρκετά την εγχώρια showbiz. O Δώρος Παναγίδης είναι και πάλι στην επικαιρότητα καθώς ο γοητευτικός Κύπριος συμμετέχει στο ριάλιτυ αγάπης του ΣΙΓΜΑ, "Power Of Love", αποκτώντας από νωρίς φανατικό κοινό, και πιο συγκεκριμένα γυναικείο κοινό... 

Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος λόγος για το ότι απέκρυψε πως είχε παιδί με την Νάταλι Κάτερ, την εκρηκτική Κύπρια χορεύτρια.

Ωστόσο οι νέες πληροφορίες φωτιά θέλουν τον γοητευτικό ηθοποιό-μοντέλο να έχει άλλα δυο παιδιά με δύο διαφορετικές γυναίκες.

Ο Δώρος φανερά ενοχλημένος με την δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής αλλά και όλων αυτών των πληροφοριών, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

Χαρακτηριστικά έγραψε: ¨

Είμαι ο Δώρος Παναγίδης και αυτό το διάστημα "πρωταγωνιστώ" στο Power Of LOVE..

Το "πρωταγωνιστώ" το βάζω στα εισαγωγικά για δύο λόγους.

Ο πρώτος γιατί ήταν επιλογή μου. Μου το πρότειναν, μου άρεσε, γούσταρα αυτή την αλλαγή και το έκανα.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως "πρωταγωνιστώ" και σε αρκετά άρθρα ως ο "ψεύτης", ως ο πατέρας που δεν το δήλωσε και ως κάποιος που όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Με τα υπέρ μου και τα κατά μου. Με την ευγένειά μου και την τρέλα μου. Με τα άσπρα του και τα μαύρα του.

Όλοι μας άλλωστε κατά καιρούς είτε νιώθουμε περήφανοι για αυτά που κάνουμε είτε μετανιώνουμε για τυχόν λάθη. Εγώ σαν Δώρος δεν μετάνιωσα ποτέ για τίποτα. Ούτε καν για τα λάθη μου.

Ερωτεύτηκα, αγάπησα, δάκρυσα, πόνεσα, ΕΖΗΣΑ όμως.. Ναι, κάποιες στιγμές έπεσα και στα πατώματα. Άνθρωπος όμως που δεν νιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα στην ζωή και στην πορεία του για μένα δεν λέγεται Άνθρωπος.

Όταν μπήκα στο Power Of LOVE και η παραγωγή γνώριζε εξ αρχής πως είμαι ένας από τους χιλιάδες single father που υπάρχουν ανά τον κόσμο το συζητήσαμε και τους είχα πει θα το πω όταν και εφόσον εγώ νιώσω έτοιμος. Δεν το κρύβω, δεν το έκρυψα ποτέ και στα social media οι πάντες με έχουν δει έχοντας στην αγκαλιά μου τα "ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ" ΜΟΥ.

Αυτά ήταν για μένα ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ γιατί αυτά ήταν που με έκαναν να νιώσω άνθρωπος, να αισθανθώ τι θα πει να είσαι γονιός, να δω την ζωή με άλλο μάτι, να ανησυχώ αν είναι καλά, να κλάψω όταν χτυπήσουν, να τρέξω να τα αγκαλιάσω και να πονέσω αν πάθουν - χτύπα ξύλο - κάτι.

Αυτές οι γυναίκες στην ζωή μου ήταν για εμένα το Α και το Ω. Αυτές μου χάρισαν ότι πιο πολύτιμο έχω σήμερα άσχετα αν είμαι και δηλώνω εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο ελεύθερος. Είμαι ελεύθερος γιατί αυτές οι σχέσεις δεν προχώρησαν για τους Α ή Β λόγους. Τις εκτιμώ όμως, τις αγαπώ γιατί μου χάρισαν τα παιδιά μου και είμαι δίπλα τους όταν και εφόσον με χρειαστούν...

Δεν είμαι υπόλογος από κανέναν και σε κανέναν. Δεν έχω κάνει έγκλημα και ούτε πρέπει να δικαστώ για το δώρο ή τα δώρα που μου έστειλε ο ΘΕΟΣ στη ζωή μου. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος και εύχομαι όλοι εσείς που ίσως με έχετε κρίνει να σας δώσει ο Θεός απλόχερα το ίδιο ΔΩΡΟ που μου έστειλε εμένα και που με έκανε ευτυχισμένο. Ίσως μόνο τότε θα καταλάβετε γιατί ΔΕΝ μίλησα και γιατί θέλησα να προστατεύσω τα αγγελούδια μου.

Είμαι ο Δώρος Παναγίδης και είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι ΠΑΤΕΡΑΣ

"

Δείτε την ανάρτηση του: