Φεύγει από τον “ΔΙΑ” η Ρούλα Γεωργιάδου

  Φεύγει από τον “ΔΙΑ” η Ρούλα Γεωργιάδου
Τι έγραψε η ίδια

Εκτός ΔΙΑ φαίνεται πως είναι πλέον η Ρούλα Γεωργιάδου. Η γυναίκα που είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Ράδιο Πρώτο. 

Μετά από χρόνια δουλειάς και πίσω από το μικρόφωνο του Ράδιο Πρώτο αλλά και παλαιότερα μπροστά από τις κάμερες στην τηλεόραση του Σίγμα, η Ρούλα Γεωργιάδου φαίνεται πως κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. 

Η ίδια έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Οταν ενας κύκλος κλείνει..

Οταν λοιπόν κλείσει ενας κύκλος ξεκινά ενας νέος λέει ολαός. Κάποιος με πρόλαβε και μου ειπε μια άλλη ατάκα:  Γλυκιά μου, κάθε τέλος μιά καινούργια αρχή. Γέλασα ισως νάναι και δυό καινούργιες αρχές.  Εχεις βέβαια την πολυτέλεια της επιλογής. Ο κύκλος κλείνει όταν ξανααγγίξεις την αρχή του. Εκει απο μόνος σου βλέπεις το κοντέρ των χιλιομέτρων που έκανες στη πορεία του. Πολλες χιλιάδες..όπως τα αυτοκίνητα..ητε κάνεις την μηχανή recondition, ητε το δείνεις οσο οσο ητε παίρνεις ένα καινούργιο. Ναι υπήρξαν στιγμές που ήθελες τόσο πολύ να έλεγες σε κάποιους ανθρώπους αυτα που ένοιωθες την συγκεκριμένη στιγμή αλλά κολλούσες. Κόλωνες. Σταματούσες να σκέφτεσαι και δεν έλεγες τίποτα. Ισως γιατί κσποτε μας κυριευει ο φόβος, πως αν μιλήσεις θα χάσεις πολλά.

Αν τολμούσαμε να πουμε αυτα που πραγματικά θέλαμε ισως να μην αγγίζαμε το τέλος του κύκλου. Οταν όμως ηθελιμένα τον αγγίξεις νοιώθεις γεμάτος, νοιώθεις μια παράξενη γαλήνη, μια χαρά, μια  σιγουριά μιά πληρότητα που ξέρεις οοολη την διαδρομή του κύκλου. Νοιώθεις ευτυχισμένος γιατι τον πορεύτηκες και ευλογημένος γιατί πήρες περισσότερα απ ότι έδωσες. Πήρες αγάπη, βίωσες συναισθήματα με γνωστούς και άγνωστους, πήρες μαθήματα ζωής, πήρες γνώση, εμπειρίες, μαθήματα, παθήματα, χαρές, λύπες,εκπλήξεις, γνώρισες άλλες πτυχές του εαυτού δου στην πορεία, δέν φθάρηκες και δεν πρόλαβε να σε αγγίξει ο θυμός, το ψέμα, η αηδία, η πλεονεξία, η φιλοδοξία, η πλήξη και η αχαριστία. Νοιώθεις απλά πλήρης και ευλογιμένος....Πάμε γι άλλα..
25