Σκάνδαλο στο Master Chef! Ποιος το θύμα (Βίντεο)

Σκάνδαλο στο Master Chef! Ποιος το θύμα (Βίντεο)

ο Master Chef κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, με τους φανατικούς της εκπομπής να παρατηρούν τα πάντα όσο αφορά τους κριτές και τους παίκτες, ανεβάζοντας σχόλια και βίντεο στα social media.  

Ένα βίντεο ωστόσο ήρθε να αναστατώσει τους θαυμαστές της εκπομπής και κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Αυτό το βίντεο προκάλεσε διάφορες υποψίες στους φαν του μαγειρικού σόου, ξεσπώντας σωρεία αντιδράσεων. 

Πρόκειται για ένα απόσπασμα από το 33ο επεισόδιο με την κριτική στο πιάτο της Ηλέκτρας, το οποίο, παρά το γεγονός ότι είχε μπερδέψει τα μπουκαλάκια (αντί για εκχύλισμα βανίλιας, έβαλε καφέ), αυτό αποθεώθηκε.

Ήταν στη δοκιμασία κατά την οποία η παίκτρια του Maste Chef διαγωνιζόταν με τον Σελίμ Σελτζούκ και από την οποία έφυγε ο δεύτερος. 

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρατηρήσετε πόσο αλλάζει ο τόνος της φωνής του Πάνου Ιωαννίδη όταν λέει στην παίκτρια ότι τελικά αυτό της το λάθος απογείωσε το πιάτο της. 

Αν και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για ποιο λόγο έγινε το συγκεκριμένο μοντάζ και αν όντως έγινε, το σίγουρο είναι ότι η φωνή του κριτή ακούγεται εντελώς διαφορετική.

Το βίντεο ανέβηκε στις 22 Φεβρουαρίου και έχει ξεπεράσει τις 110.000 επισκέψεις σε χρόνο ρεκόρ.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

 

25