Τζώρτζια Παναγή για «Ξαναδέστε τους»: «Σπάραζα στο κλάμα έξω από τον σταθμό» (Βίντεο)

Τζώρτζια Παναγή για «Ξαναδέστε τους»: «Σπάραζα στο κλάμα έξω από τον σταθμό» (Βίντεο)

H Τζώρτζια Παναγή ήταν καλεσμένη  σήμερα στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" σε μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση με την Βασιλική Χατζηαδάμου και τον Χάρη Παπαθεοχάρους.

Η παρουσιάστρια του Cup of Joy,  μίλησε για πρώτη φορά ξεκάθαρα για την διακοπή της συνεργασίας της με την παρέα του "Ξαναδέστε τους" , στην οποία συμμετείχε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν στον ALPHA Ελλάδος.

Η Τζώρτζια αποκάλυψε  πως πέρασε κατά την διάρκεια της εκπομπής, για την σχέση της με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, δέκτηκε πισώπλατες μαχαιριές όσο ήταν στην ελληνική τηλεόραση; Συγκεκριμένα ειπε :

"Δεν πρόλαβα να δεθώ με την ομάδα για να επιδράσουν πάνω μου. Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες, όμως πισώπλατες μαχαιριές όχι".

Όπως η πρόταση για τη συμμετοχή της  έγινε πολύ ξαφνικά, έτσι και  ξαφνικά έληξε.

 

"Την μέρα εκείνη μετά την πρεμιέρα, είπα  στη μητέρα μου "κλείσε μου εισιτήριο να έρθω πίσω τωρά". Σπάραζα στο κλάμα έξω από τον σταθμό".

Αποκάλυψε μάλιστα πως  τις έγιναν κι άλλες προτασεις μετά το "Ξαναδέστε τους", όμως η ίδια δεν τις δέχτηκε.

"Είχα προτάσεις με το που τελείωσε η εκπομπή, από άλλο κανάλι Ελλαδικό, όμως δεν με έκφραζε αυτό το οποίο μου είχε προταθείνα κάνω. Αλλά θα το ήθελα πάρα πολύ να μείνω και τώρα. Αν είχα την ευκαιρία θα το έκανα".

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο:alphanews.live

25