Τα καρφιά της Αναστασίας Περράκη προς την Λάουρα Νάργες! Όλα όσα είπε στην εκπομπή του Λιάγκα (Βίντεο)

Τα καρφιά της Αναστασίας Περράκη προς την Λάουρα Νάργες! Όλα όσα είπε στην εκπομπή του Λιάγκα (Βίντεο)

07/12/2017 - 13:00

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια, Αναστασία Περράκη βρέθηκε καλεσμένη χθες βράδυ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, και άκρως αποκαλυπτική. 

Η Αναστασία απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του παρουσιαστή και σε κάποιες περιπτώσεις ήταν σκληρή. Η ίδια αναφέρθηκε στη σχέση του πρώην συζύγου της, Μιχάλη Μουρούτσου με τη καινούργια σύντροφο του, Λάουρα Νάργες και άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά της στο παιδί που έχουν αποκτήσει η Αναστασία με τον Μιχάλη.

«Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Από ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης».

«Αληθεύει ότι σε μια εκδήλωση είπαν στη μικρή ότι "η μαμά σου είναι στο Survivor" και στεναχωρήθηκε πάρα πολύ! Το συζήτησε πρώτα με μένα, της είπα ότι το παιδάκι εκείνο μπορεί να μην κατάλαβε».

«Είχα δει τη Λάουρα όταν είχε έρθει σε σχολική γιορτή μαζί με τον Μιχάλη. Τη γνώριζα από το MAD γιατί τότε ήμασταν μαζί, από τότε τη θυμάμαι. Έκτοτε δεν έχει τύχει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε. Την ήξερα όταν ήταν 18, λογικά τώρα θα έχει αλλάξει ως άνθρωπος. Από τη στιγμή που είναι με τον μπαμπά της Έλενας και είναι καλά ο μπαμπάς της Έλενας εμένα τα άλλα μου περισσεύουν» είναι λίγα απ’ αυτά που εξομολογήθηκε χθες βράδυ η Αναστασία Περράκη. 

ηγή βίντεο: youweekly


Close