Λουκάς Φουρλάς: Παρουσίασε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της καριέρας του! (Βίντεο + Φωτογραφίες)

Λουκάς Φουρλάς: Παρουσίασε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της καριέρας του! (Βίντεο + Φωτογραφίες)

Ένας πετυχημένος κύκλος 22 χρόνων, έφτασε στο τέλος του για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή, Λουκά Φουρλά. Ο αγαπημένος παρουσιαστής κεντρικών δελτίων, παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής για τελευταία φορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αποχαιρετώντας έτσι την δημοσιογραφική οικογένεια του TvOne, που για τόσα χρόνια τον φιλοξενούσε. Πλέον συνεχίζει με θέση στο γραφείο τύπου της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Οι στιγμές που επικράτησαν χθες βράδυ στο TvOne, ήταν γεμάτες συγκίνηση καθώς όλο το προσωπικό έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό του δημοφιλούς παρουσιαστή. Ο Λουκάς Φουρλάς έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού απ’ όλους στο κανάλι, αλλά και όλων των δημοσιογράφων από «αντίπαλα» μέσα.  Οι συνάδελφοι του πάντως, έσπευσαν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες και να τις αναρτήσουν στα social media τους, με ευχές για καλή συνέχεια στον δημοσιογράφο.

Ο ίδιος πάντως στην αποφώνηση του τελευταίου δελτίου ειδήσεων μετά από 22 χρόνια ήταν φανερά συγκινημένος όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί. (πατήστε στο link)

http://www.megatv.com.cy/cgibin/hweb?-A=135985&-V=megatvvodvideos

Δείτε επίσης την ανάρτηση του Λουκά Φουρλά στο Twitter αλλά και συναδέλφων του που συγκίνησαν με τα τρυφερά τους λόγια: 

 

25