Είναι επίσημο! Εκτός Survivor ο Δημήτρης Βλάχος - Τι έγινε;

Είναι επίσημο! Εκτός Survivor ο Δημήτρης Βλάχος - Τι έγινε;

Ακόμη μια ανατροπή στο φετινό Survivor και αυτή τη φορά, ακύρωσε την συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης ο Δημήτρης Βλάχος.

Συγκεκριμένα ο όμορφος γυμναστής και παρουσιαστής θέλησε να πάρει θέση και να εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους που αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Μέσα από το instastory του ανέβασε ένα κείμενο με πολλά πράγματα να αιωρούνται αλλά και να αφήνει υπονοούμενα για την παραγωγή και τα συμβόλαια.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Από το 2001 που ασχολούμαι με την τηλεόραση κλπ… έχω 2 βασικούς ΚΑΝΟΝΕΣ από την μικρή μου αυτή εμπειρία… Να μην ανακοινώνω ή επιβεβαιώνω ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να υπογραφούν τα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ… και μέχρι να προβληθεί η δουλειά σου στον ”αέρα”… όλα είναι πιθανά… Τόσο καιρό δεν είχα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μου στο SURVIVOR λόγω του ότι δεν είχα δει τα συμβόλαια… μέχρι χθες… με αποτέλεσμα να μη συμφωνήσουμε… Δυστυχώς (ή ευτυχώς…) δε θα λάβω μέρος στο συγκεκριμένο project… όσο έτοιμος κι αν νιώθω σωματικά και ψυχολογικά… Για εμένα ήταν καθαρά μια τηλεοπτική δουλειά… Οπότε έτσι την αντιμετώπισα από την αρχή μέχρι και το τέλος… Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος… κι ας επιβιώσει ο καλύτερος».

Δείτε την ανάρτησή του:

25