Ανατροπές στο Survivor 2 - Μπαίνουν 5 νέοι παίκτες! (Φώτο)

Ανατροπές στο Survivor 2 - Μπαίνουν 5 νέοι παίκτες! (Φώτο)

Δυο ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 2, και οι αποκαλύψεις για το παιχνίδι επιβίωσης έρχονται συνέχεια.

Πριν από μια βδομάδα έγιναν γνωστές οι δύο ομάδες με τους παίκτες που θα απαρτίζουν την κάθε μια ενώ την Τετάρτη έγινε γνωστή η έκτακτη προσθήκη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο παιχνίδι, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς πότε θα την δούμε να εμφανίζεται.

Όπως φαίνεται οι εκπλήξεις στο φετινό Survivor θα είναι πολλές και ο Τούρκος παραγωγός έχει αποφασίσει να χτυπήσει πάλι "κόκκινο" στην τηλεθέαση. Όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος, τα έπαθλα θα αλλάξουν και θα γίνουν πιο μεγάλα και πιο εντυπωσιακά από τα περσινά και εκτός αυτού... Ο αγώνας Ελλάδα - Τουρκία, που πέρυσι φανάτισε το κοινό και έκανε "πικ", αντί να διαρκέσει 3 ημέρες, θα διαρκέσει 1 μήνα.

Όσο αφορά τους παίκτες των ομάδων όπως φαίνεται δεν έχουν κλείσει οι ομάδες και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr μετά από 2 μήνες θα μπουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι.

Στην ομάδα των "Διάσημων" θα μπουν κάποια ονόματα από αυτά που είχαν ήδη ακουστεί και τελικά ακυρώθηκαν. Γιατί ακυρώθηκαν; Γιατί κάποιοι είχαν πρόβλημα με το διαβατήριο, άλλοι με τον προγραμματισμό των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Όπως με την αθλήτρια Ελευθερία Παλαιολόγου η οποία θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, στο δεύτερο μισό μιας και είχε θέματα με το διαβατήριο της.

Ο άλλος αναπληρωματικός παίκτης που έμεινε στην Ελλάδα και θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο όταν του ζητηθεί από την παραγωγή είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε αμφιβολίες καθώς ο ίδιος έχει την εκπομπή στο ΡΙΚ, "Χωρίς Αποσκευές", αλλά και το backstage του "Dancing with the stars".

Στους μαχητές τώρα, εφεδρική έχουν κρατήσει την πρώην αγαπημένη του Κωνσταντίνου Βασάλου, Μαίρη Ρόουζ, η οποία θα μπει στο δεύτερο μισό του ριάλιτι εφόσον έχουν αποχωρήσει περισσότεροι "Μαχητές".

 Στην αναμονή βρίσκεται και η Δανάη Γεωργαντά, η οποία θα μπει στην ομάδα των Μαχητών κι εκείνη...

25