Μ.Πήχου: Ήθελαν στην κηδεία του συντρόφου της να τους παντρέψουν!

Μ.Πήχου: Ήθελαν στην κηδεία του συντρόφου της να τους παντρέψουν!

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαρίνα Πήχου, μετά την αποκάλυψη που έκανε κατά την αποχώρηση της. Το άγνωστο δράμα της παίκτριας λύγισε τους παίκτες του παιχνιδιού, αλλά και τους τηλεθεατές μαθαίνοντας την είδηση. 

O σύντροφός της δυναμικής παίκτριας, Θανάσης Γκιτέρσος, που ήταν πρωταθλητής του kick boxing, έχασε τη ζωή του το περασμένο καλοκαίρι από πνιγμό, μπροστά στα μάτια της, ενώ έκαναν διακοπές στην Ικαρία. 

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μεταδόθηκε ρεπορτάζ με τον προπονητή του άτυχου Θανάση, Γιάννη Θεοφάνους που μιλώντας στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά το θάνατό του συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα με τη Μαρίνα, ήμουν ο φίλος, ο ψυχολόγος της, ο αδερφός της. Ήταν φυτό για ένα μήνα. πνίγηκε μπροστά στα μάτια της. Δεν ήταν παντρεμένοι, αλλά υποτίθεται όταν φεύγει ένας άνθρωπος και έχει κοπέλα, στην κηδεία τους παντρεύουν, πράγμα που δεν ήξερε η κοπέλα και έπαθε ένα σοκ … ο πατέρας του ήθελε να φύγει παντρεμένος, του έβαλε στέφανα στο κεφάλι, μεγάλο σοκ…»!

Δείτε το βίντεο: 

πηγή βίντεο: gossip tv

25