Η φωτογραφία που «προδίδει» την επιστροφή του Πάμπου

Η φωτογραφία που «προδίδει» την επιστροφή του Πάμπου
Πλησιάζει η στιγμή που το Master Chef θα αποκτήσει και πάλι... κυπριακό ενδιαφέρον! Πανέτοιμος ο Πάμπος για την επιστροφή (Φωτό)

Είναι σίγουρα ένας παίκτης που άφησε το στίγμα του στο παιχνίδι μαγειρικής Master Chef, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού. Καθ' όλη την παραμονή του στο παιχνίδι ο ίδιος παρέμεινε αυθεντικός και δεν δίσταζε να εκφράζει όλα αυτά που τον ενοχλούσαν.

Ο ίδιος ωστόσο αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Master Chef, με τις φήμες να τον θέλουν να επιστρέφει πίσω. Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Κύπρο, στο "Όλα για σένα", αφού αποχώρησε, ο Κύπριος μάγειρας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει πίσω.

Σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε γνωστό barber shop της Λευκωσίας για να περιποιηθεί τα μαλλιά του, με τον κομμωτή που τον ανάλαβε να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Μάλιστα σε μια ανάρτηση του, έβαλε το όνομα του Κύπριου chef, και παράλληλα ανέφερε στην φωτογραφία την επίσημη σελίδα του Master Chef στην Ελλάδα, αλλά πρόσθεσε και το σύμβολο Soon, αφήνοντας να εννοηθεί ότι επιστρέφει πίσω στο παιχνίδι.

Λέτε να δούμε σύντομα τον "Πάμπο" να επιστρέφει εκεί που έπρεπε να είναι;

Δείτε τις αποδείξεις:

25